tisdag, november 17, 2009

Moon

Jag har tänkt på att jag använder ordet förresten ganska mycket. När jag funderade ut den första raden till den här posten nyss kom jag att tänka på det. Raden skulle lyda: "Jag såg förresten den där filmen Moon igår." Nåja, förresten är ett bra ord, det tar liksom udden ur det man skriver, får det att låta lite slängigt och blaserat. Ett bra läge, tycker jag.

Ja, Moon då. Den var rätt okej. Den är skriven och regisserad av Duncan Jones - ni vet, Bowies son. Usch jag vet, jag är den sämste på att recensera filmer, jag nöjer mig oftast med ett "Den var rätt okej", och vad säger det egentligen? Inte mycket.

Ska jag publicera det här? Ja det verkar så.
---
Läs även andra bloggares åsikter om ,

4 kommentarer:

Anna sa...

Jag har tänkt på en sak, och det är att du ofta skriver precis som du pratar. Och det är hemtrevligt, när man har träffat dig, för då hör man liksom din röst när man läser det du skrivit. Undrar om det fungerar tvärtom också? Att de som har läst din blogg och träffar dig för första gången ser dina texter när du pratar?

Johnny sa...

Anna: Vad kul att du uppfattar det så, och vem vet, det kanske är så. :-)

Magnus sa...

Såg Jimi Plays MOONterey på bio igår (det pågår en rockfilmfestival här). Jäpp, hans stora genombrott på hemmaplan. Helt fantastisk, och kul i slutet - under den berömda scenen med "Wild Thing" där han säter eld på sin gura och sedan krossar den finns det en kort bild på ett par hippies som stirrar framför sig i pur förskräckelse. ;)

Johnny sa...

Magnus: Stackars hippies. De var så anti-våld att de tyckte synd om guran.