söndag, januari 17, 2010

Jag langar räkor

Jag har ett överskott på räkor just nu - att jag gav bort fem stycken märktes inte i akvariet. Paola fick dem. Jag fraktade dem in till stan i en gammal snabbkaffeburk. Jag hade burken i en gammal portfölj, och ibland tog jag fram burken och tittade på räkorna. Då tittade mina medpassagerare på mig - så jag kände mig som en räka i en burk.Och samtidigt som jag var inne i stan gick jag till det där jouröppna apoteket vid Torkel Knutssonsgatan och köpte Bamyl. Förkylningjävulen ger sig inte.

Ja just det, kan något förklara detta för mig, att ofta när jag lägger ljud på en video så dyker det upp ett missljud som låter typ : "VOFF!" Så även här, vid ca 36 sekunder. Vad beror det på?
---
Läs även andra bloggares åsikter om ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ju vara ett shuffle sound beroende på att datorn inte riktigt hänger med och samlar kraft om nu burken eller den bärbara har mindre processor eller ram minne.Inte ovanligt vid mer eller mindre krävande filmredigering beroende på denna mjuk / hådvara.Men om det bara inträffar en gång vid ca 36 sekunder oavsett filmlängd är jag svarlös för tillfället.

Angående räkorna så såg jag dom precis på min smörgåstårta ha ha ... Åkte kana ner med lite Tuborg ha ha ...

http://www.yooouuutuuube.com/v/?rows=12&cols=12&id=Z8Y1MalRrDc&startZoom=1

Pelle

Johnny sa...

pelle: säkert min dator som börjar bli gammal

P-E Fronning sa...

Tänk att du ger bort dom istället för att ha räkfrossa. Eller är det det du drabbats av och därför behöver Bamyl...

Har du förresten funderat på att blanda in nytt "räkblod" i ditt akvarium? Hur många generationer tar det innan de degenererat tillräckligt för att kravla sig ur akvariet, gömma sig längst in i garderoben, där de lever i hemlighet i ytterligare generationer, för att sedan hoppa in under din säng, äta sig feta på damråttor och kvalster för att sedan...

Johnny sa...

p-e: Haha, man får väl ha skyddsjakt på dem, som med vargarna. :-)

P-E Fronning sa...

Ja, inte sant..? Så kan du stoppa upp dem sedan. Det skulle kännas tryggt.

Johnny sa...

p-e: Ett uppstoppat räkhuvud ovanför öppna spisen, det skulle se ut. :-)