onsdag, februari 24, 2010

Djurgårdsbron upplyst

Igår kväll, på väg hem från jobbet, passerade jag djurgårdsbron. Den var upplyst och väldigt fin att se på.Har denna fason pågått hela vintern, fast jag har missat det, eller är det nytt? Det känns osannolikt att jag kan ha missat det.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

Steffe sa...

Snygg fason i vilket fall som helst.

Johnny sa...

Steffe: Eller hur - det känns som att det vore lämpligt att nån med en bra kamera dokumenterar den nån kväll. Ett träd i närheten var förresten också upplyst.

Anonym sa...

Hej! Här kommer upplysningar som kan vara av intresse för dig/er:

Vi firar att ljuset är tillbaka. Ett tjugotal platser ljussätts: byggnader, parker, träd, murar, entreér. Det blir kreativa ljussättningar, oväntade upplevelser och du kanske upptäcker hus som du kanske inte visste fanns.

Invigning den 26 februari klockan 18.00 av Sten Nordin, finansborgarråd, Gunnar Haeger, slottsfogde och chef för Kungliga Djurgårdens Förvaltning samt John Brattmyr, ordförande i Kungliga Djurgårdens Intressenter. Invigningen sker vid Djurgårdsbron på Djurgårdssidan.

Ljusupplevelsen pågår från 26 februari - 7 mars dagligen klockan 17.30-22.00.

Djurgårdsljus visar hur senaste teknik kan minska vår energi- och klimatpåverkan. Ta med familj, släkt och vänner på en vacker kvällspromenad!

Johnny sa...

anonym: Tack. Jag gick ännu en sväng dit igår, och på söndag kanske det blir ett större varv.