onsdag, februari 03, 2010

Stora Bloggpriset 2010: några bilder och en filmsnutt

Hemkommen från Stora Bloggpriset. Jag gick hem i hyfsad tid eftersom jag ska upp och jobba tidigt, men medan jag var där hann jag dricka rätt mycket alkohol. Jag ser lite i kors just nu, fast märkligt nog blir det ändå ingen skön 3D-känsla. Nå, jag knäppte av ett gäng bilder när jag var där, och här är några av dem.

Kamerans strömindikator började blinka, så jag bestämde mig för att filma upp den sista krämen. Det blev lite på måfå bara.


---
AB: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 1o, 11, 12

6 kommentarer:

Anonym sa...

Annars så brukar ju en viss mängd alkohol öka känslan av Virtual Reality vilket ju kan vara både billigare och mer kostnadseffektivt än att införskaffa detta 3D rum som både tar plats rent fysiskt men även ekonomiskt.Dricker man sedan riktigt mycket så blir ju denna Virtual Reality känsla ännu mer påtagligt verklig när man kan dratta omkring och vräka ur sig både det ena och andra i skenet av denna alkohol.När man så har nyktrat till så kan man ju inleda en ny spelomgång om nu någon har mer alkohol över.

Kände tyvärr inte igen någon på bilderna mer än damen i ruta tre som var påfallande lik den där personen som skriver för det samhällsförtryckande Allianspartiet.Nåja , kan ju ha fel och önskar att jag har det för damens skull.

Pelle

Bengt sa...

Jag och Magnus snackade bland annat om vilken fantastisk blogg du har. Fortsätt med samma arbete. Jag har ju hållt på nästan lika länge som du..-

Anonym sa...

Tycker mig se Anders Jensen från Moderskeppet.
Snygga skor i sista rutan :D

Lensbabie

Johnny sa...

Pelle: Bäst att hålla nere på drickandet över huvud taget.

Bengt: Vad snällt sagt! Ja, vi är gamla i gamet nu. :-)

Lensbabie: Japp. Och jag skakade hand.

schmut sa...

Sista bilden är bäst. Man kan gissa sig till hur mycket du druckit vid det laget.

Johnny sa...

Schmut: :-) Haha, på sätt och vis. När jag väl satt hemma och la in bilderna, då infann sig den värsta fyllan, och det var då jag kom på att den bilden kunde bli bloggpostens fot.