söndag, mars 28, 2010

Sån humor har jag

När jag gjorde några gif-animationer på Jimmie Åkesson blev en kommenterare sur och tyckte att jag förlöjligade Sverigedemokraterna - vilket inte alls var min avsikt. Min avsikt med den här bloggen är inte att vara varken för eller emot ett visst parti, utan att blogga om det jag känner för, och ibland (rätt ofta, nu för tiden) känner jag för att göra animerade giffar.

Ju närmare valet vi kommer desto oftare kommer våra kära politikers nunor att skymma sikten från andra väsentligheter, och bjuder en bild till att skojas med, ja då kommer jag att göra det. Så här till exempel.Varför? Jo, som synes här ovan är ju skoj med bilder - i synnerhet snabbt ihopkrafsade animerade giffar - en sorts enkel och okomplicerad humor. Animerade giffar är kul på samma sätt som det är kul att se någon dratta på rumpan eller få en paj i ansiktet. Saker som bara är dumma är ofta lite roliga också, åtminstone är detta humor för mig.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , / DN

11 kommentarer:

mrdantefontana sa...

Äh, du vet ju hur det funkar: de sitter och googlar Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson dygnet runt för att kunna slänga in sådana där kommentarer. Denne gynnare har med stor säkerhet aldrig sett din sida förut (även om han nu påstår att du och etablisemanget nästan är ett).

Dina giffar är skojiga. På ett sådant där skojigt sätt som gör att vi som uppskattar skoj skrattar till lite, eftersom vi sett något skojigt.

Johnny sa...

mrdantefontana: Tack. :-) Och den dan jag tillhör etablissemanget vill jag ha betalt för't. Coolt att du använder ordet gynnare. Jag har på sistone tänkt att det ordet behöver en revajvel.

Gynnare sa...

Ju mer du förlöjligar en personbil, desto mer stärks föraktet mot er tillhörande promenadetablissemanget, tack för din billiga marknadsföring.

Jelly får mina pengar 2010.

// Pirre

Roger sa...

Hahaha, jo. Rascal är ju ett så fint ord på engelska.

Även kanalje borde användas oftare.

Johnny sa...

Gynnare: :-D

Roger: Ja faktiskt, även det.

Elisabet sa...

Fortsätt i samma stil!

Det är väl ändå till att hetsa upp sig i onödan att bli så förgrymmad?

Johnny sa...

Elisabet: Ja, vill man hetsa upp sig och bli förgrymmad kan man bli det på sin egen blogg, om man har nån.

Anna sa...

Instämmer i mrdefontanas kommentar, de där sverigedemokrattorna är alltid beredda med ett förorättat svar när de anar sig till kritik.

Jag drev en tonårsföräldrablogg förut, och en gång var det en mamma som skrev dit om hur hennes son hade börjat hänga med rasister, om att hon var orolig för hur det skulle gå. Plötsligt var kommentarsbåset fullt med SD-människor som ville trösta den här mamman och säga att det kanske inte var så dåliga kompisar ändå! Det brukar vara högst två eller tre som kommenterar i vanliga fall, nu blev det uppåt femton ...

Johnny sa...

anna: ja vad gör man? jag antar att har man kommentarsfunktion får man väl leva med att det blir lite jobbigt ibland.

Anonym sa...

Jo det där med känsliga individer som blir arga för att de inte kan se längre än näsan räcker ibland är ju allmämt känt vilket jag av en fick en del skäll för när en påstod (Alliansanhängare ska kanske tilläggas) att jag gav mig på en handikappad grupp !? ... Mr Reinfeldt Goes Bananas

Annars så brukar de vara mer spontana i sin utformning som t ex ... Spirit Comic 6 och Spirit Comic 7

Pelle

Johnny sa...

Pelle: Man får helt enkelt uttrycka sig mjukt och försiktigt.