torsdag, april 08, 2010

Så de säger!

Jag har alltid tänkt att en av de roligaste sakerna med att vara popstjärna måste ju vara att få designa sina egna skivomslag. Musiken får komma i andra hand. Well, nu är jag ju ingen popstjärna, och förresten får sådana nog inte designa sina skivomslag själva, utan det där håller nog skivbolagen i.

Och förresten igen, nu för tiden - när musiken ligger på små CD:ar och som filer på nätet - så är det ju ingen mening med att designa - skivomslagen är ju så små. Jag får helt enkelt tänka om popstjärna till ... serietecknare.En av de roligaste sakerna med att vara serietecknare måste ju vara att man får designa sina egna ord. Kolla serierutan här ovan. Dessa monster, som i serien håller till i Roms katakomber, har en lustig vokabulär som säkert var skitkul att hitta på.

"WUM-WUM-GA!" - vad betyder det? Och hur uttalar man det. Det låter inte klokt - men det låter kul. Det var säkert kul att hitta på det också. Serien (jag premmar på en massa såna) hittar du här, och och känner du inte för att läsa den så har jag samlat på mig alla pratbubblor som dessa monster stöter fram. Roa dig själv med att försöka uttala dem vetja.ERGG-DROOOOO-GUBB! Eller vad tycker du?
---
Läs även andra bloggares åsikter om ,

6 kommentarer:

P-E Fronning sa...

SNORG! Finemang! Den snodde jag!

Johnny sa...

p-e: BRAM-WUG! :-)

Christer H sa...

Ja, vad ska man säga? Tekelili. IIÄÄÄ, Cthulhu f'taghm.
Hälsningar Christer

Johnny sa...

Christer: Vi kanske inte ska hålla på att upprepa vad de säger, kom jag på. Det kan råka bli en Candyman-effekt.

Anna sa...

Läser du David Nessles blogg Johnny? Den här posten påminde mig om den här.

Johnny sa...

anna: Jag läser den bloggen. en stor skillnad mot mig är att jag aldrig orkar analysera och gå på djupet.