söndag, maj 16, 2010

Ett träskigt ställe

Jag har åkt buss, cyklat och gått förbi ett visst ställe en massa gånger genom åren, men aldrig har det blivit att jag har sneddat in i bushen där, och kollat in'et - förrns idag. Det är ett ställe där skogen möter sjön, och det är som att stället inte riktigt kan bestämma sig för om det ska vara skog eller sjö.

Det mest fascinerande med stället är trädens stubbiga och rotiga stammar. Det är liksom ingen riktig fason på dem, och dessutom verkar de ha ingått nån slags ohelig allians med sjön, vilket gör att det blir nåt ganska mangrovigt över bilden.


Framme vid den egentliga sjön ser det såhär vassigt och inbjudande ut. Eller inbjudande förresten, det beror väl på vem man är kanske. Jag har hört att det ska finnas bävrar där.CleVR heter en sida man kan ladda upp sina panoramiga bilder till, om man har några. Har man det inte duger det att man tar ett gäng bilder efter varandra, och laddar upp, så sätts bilderna ihop. Pröva vetja, det blir hyfsat bra. Här är stället med träden och stubbarna.


[För att se måste du nog gå till bloggen]
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

annika sa...

Det var häftigt, blev nästan yr i bollen . Har aldrig sett att man kan göra så förut!!
/Annika

Johnny sa...

annika: Prova. Ta ett par tre bilder efter varandra och skicka in där.

Karin på FOX sa...

Spännande ställe. Där bor säkert allsköns oknytt och pysslingar i hålen.

Johnny sa...

Karin: Vad som än bor där så bits det säkert.