tisdag, maj 25, 2010

Klockan är tolv ovanligt länge idagIdag, från en stund före tolv tills en bra stund efter, satt jag i spänd gamnackeposition hängandes över mitt Gmail. Jag hade sett Lensway-annonsen i Metro på vägen in till jobbet, och gudarna ska veta att jag behöver nya glasögon, så jag anmälde mig på Lensway och väntade. Och väntade. Och väntade. "Kl. 12.00 får du ett mail med en hemlig kod" stod det; i skrivande stund är klockan snart halv fyra och fortfarande inget mail i sikte.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
---
Update: Klockan är nio på morgonen - över ett dygn sedan jag såg annonsen, och snart ett dygn efter att jag skulle få mailet. Jag går in på Lensways hemsida, och inte ett spår efter nåt om saken.

Update 2: Det visade sig att det blev fel på tekniken pga överbelastning.

4 kommentarer:

Peace in mind sa...

Jag tänkte på dig när jag såg annonsen...nya glasögon...cause you're worth it:)

Håller tummarna.

Johnny sa...

Pim: Tack. :-) Men tyvärr verkar det ha blivit nåt fel. Inget mail i sikte.

Hillary sa...

Hej,

Vi uppskattar att du visat intresse för kampanjen. Vår hemsida var under högre belastning än vad vi hade räknat med och därmed uppstod några tekniska fel. Vi beklagar verkligen för detta.

Med anledning av dessa tekniska fel som uppstod kommer vi att hålla en ny kampanj om två veckor. Tills dess ska vår IT-avdelning arbeta intensivt för att problemet inte ska upprepas. Vi skulle be dig kontakta vår kundtjänst för att vi skulle kunna felsöka varför du inte fick mailet. Om du skrev in din e-mail adress rätt på vårt hemsida kommer du vara anmäld till nästa kampanj automatisk.

Du som kund är viktig för oss. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du behöver hjälp med något.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Med vänliga hälsningar,
Hillary
LensWay kundtjänst
Gratisnummer 020-23 20 20
Fax 020-23 20 21
Web www.lensway.se
E-post kundtjanst@lensway.se

Johnny sa...

Hillary: Åhå, där ser man.