tisdag, juni 15, 2010

Köttfärs?

Jag såg inte dokumentären Som en Pascha på tv. Jag brukar gilla dessa dokumentärer, men jag har svårt att anpassa mig efter de fasta tv-tiderna, så det blir mest att jag ser dem på nätet. Men tydligen inte just denna, för den är stoppad. Nåväl, det går säkert att lösa ändå, men tills vidare undrar jag en sak.Titta på bilden här ovan, den är klippt från trailern till Som en Pascha, som jag såg nyss. Alltså, vad det ska föreställa ser jag väl på ett ungefär ... men vad är det gjort av? Fan, det ser ju ut som en klump köttfärs på en bädd av popcorn. Nån som såg dokumentären och kan berätta vad det var?
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , / Realtid, DN

3 kommentarer:

Leszek Bonikowski sa...

Man fick inte se mer än i trailern. "Rätten" serverades under en porrfilmsinspelning. Jag tyckte att den såg ut att vara gjord av falafeldeg. Det jag reagerade över mest (och då inte att det fanns en buffé under porrfilmsinspelningen) var att pungkulorna var formade till ett par bröst.

Johnny sa...

Lesz: Aha, ja falafel ser det ju faktiskt ut som. Men det är inte pungkulorna som är formade som bröst, utan det är ju framdelen på en snopp som liggen mellan ett par bröst.

Leszek Bonikowski sa...

Din iakttagelse är antagligen helt korrekt.