lördag, juli 03, 2010

Hos jourtandläkarn

Jaha, den här semestern har ju hittills varit lite speciell, bestående av sjuka som den har varit, och inatt blev den ännu mera speciell; akut tandvärk. Så vid halv åtta i morse, trött efter en sömnlös natt, hängde jag på låset hos akuttandläkaren inne i stan.

Efter en timmes väntande blev jag röntgad, bedövad och fick tanden rensad samt provisoriskt lagad. Så fort som möjligt måste du låta din vanliga tandläkare göra jobbet på riktigt, fick jag veta, och blev sedan ivägskickad. Så det blir väl att boka tid då - en sak jag dumt nog har skjutit på.

Min semesterkassa, eller vad man nu ska kalla den, såg helt annorlunda ut på vägen hem mot vad den gjorde på vägen dit - den blev liksom fjäderlätt. Förutom det där jobbiga med pengar känner jag att min uppenbara skröplighet börjar bli lite jobbig. Har jag nåt fabrikationsfel, eller?
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

Steffe sa...

Låter som en jobbig sommar för dig, helt klart. Men vem vet vad som väntar runt hörnet<1

Johnny sa...

Steffe: Tack för den uppmuntringen. Ja jag har själv funderat över om det inte är dags för fortunas hjul att tippa över till min förmån snart. ;)

Peace in mind sa...

Fabrikationsfel? Nä det är bara "gammern" som hälsar på...

Johnny sa...

gammern?

Elisabet sa...

Ja, jag tänkte som Peace in mind ..-)

Det är nog så att du har kommit i reparationsåldern ..., men stackars dig med tandvärk .., den som inte har prövat att ha RIKTIG tandvärk, så där så det måste rotrensas, vet inte hur övermåttan jävligt det är.
Min fjolårssemester i Grekland förstördes nästan av denna pina.

Johnny sa...

Elisabet: Man borde ta bort tänderna preventivt, och sätta dit fasader istället. Astronauter och andra äventyrare tar ju bor blindtarmen för säkerhets skull.