måndag, augusti 02, 2010

Semestern slut

Jaha, då var detta års semester slut då. Jag brände alla mina dagar på en gång, och imorgon börjar jag jobba. Har det då varit en lyckad semester? Tja, vädermässigt ska jag nog inte klaga, i och för sig, men en del av det fina vädret brann inne pga en jobbig förkylning. Nå, jag badade i alla fall en hel del, vilket är somrigt. Här badade jag:

Mitt vanliga bad i Skogås. Google Maps.
Ett bad en bit därifrån, i Trånkan. Google Maps.
Schweizerparken. Google Maps.
Rudan. Google Maps.
Mariefred. Google Maps.
Farsta. Google Maps.
Vätö. Google Maps.

Kanske såg du mig på nåt av dessa bad, utan att känna igen mig. Jag var den där med Hawaiian Tropic inoljade och brunbrända typen, han med det bländvita leendet och de stora musklerna. Han som verkade så glad och lycklig och verkade ha sånt överflöd med pengar.

Skämt åsido - hände det mig några bra saker då, den här semestern? Skiftade jag in på ett braigare spår i livet? Nej, men det hände inga direkta dåliga grejor heller, och jag skiftade inte in på nåt sämre spår. Man kan säga att status quo upprätthölls, och med det nöjer jag mig.
---
Läs även andra bloggares åsikter om ,

7 kommentarer:

Peace in mind sa...

Det känns som att din semester varit just sån den ska...för att matcha det vanliga livet.

Han den där brunbrända grabben...det var ju han som höjde paddeln i skyn. Du är på sätt o vis en kung, lite oklart dock i vilket rike:)

P-E Fronning sa...

Just så. Varken supertoppen eller bottenkasst - som livet är alltsom oftast. Det värsta är väl att många av oss har större förhoppningar om just sommaren och semestern och därmed riskerar att bli besvikna och deppade. Skönt att det är över. Nu är det bara att "gå i ide" i vardagen och invänta nästa sommar. För då jäklar...!

Johnny sa...

Pim: Tisdag morgon; på nåt vis känns det hela inte så kungligt. Men det kanske ger sig. :)

P-E: Jag tänkte på saken så sent som igår, att inför just den här sommarn hade jag inga förväntningar/förhoppningar alls.

Peace in mind sa...

Hade du varit tjej hade du förmodligen, o jag också, skrivit ngt om att man iaf har höstmodet att se fram emot. Något säger mig att du kanske inte är så spänd på butikernas höstnyheter.

Rätta mig om jag har fel, minns fortfarande den turkosa skjortan:)

Johnny sa...

Pim: Den turkosa skjortan ja, den har inte kommit till så mycket användning. Ändå tycker jag att den borde ha funkat vid poolkanten, det är ju lite badhuskakel över den.

Peace in mind sa...

Poolside absolut...

Johnny sa...

Pim: Nåja, den kommer nog till användning ändå; kanske går fint ihop med höstens färger.