måndag, september 06, 2010

The pillars of the earth

Jag tittar för tillfället på en tv-serie som heter "The Pillars of the Earth". Den utspelar sig i elvahundratalets England och handlingen kretsar kring byggandet av en katedral. Här har vi tre animerade giffar, plockade ur den.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

Magnus sa...

Hade de verkligen så modernt avslöjande toppar som på bilden i mitten på 1100-talet? Vet inte om det är ett barn hon ammar eller om det är en draperad överdel men tjejen ser inte helt medeltida ut, armarna och axlarna bara och utsläppt, flödande hår...

Lensbabie sa...

Låter som den serien baserar sig på Ken Follets böcker. Tror någon av dom heter "Svärdet och Spiran". Länge sen jag läste dom men minns att dom var väldigt väldigt bra. :D
På vilken kanal kan man beskåda detta?

Anna sa...

Åh, jag älskade verkligen Svärdet och spiran (eller hette serien Stormarnas tid?). Kan fortfarande inte gå in i en katedral utan att tänka på Tom.

Undrar som Lensbabie: Var kan man se den?

Johnny sa...

Magnus: Hon är naken efter att ha badat i en sjö. Tyget är hennes ihopklumpade klänning som hon håller i.

Lensbabie/Anna: Ja det är Ken Follet. Jag har läst hans "Nålens öga", men inte boken den här bygger på. Serien kan man plocka från Pirate Bay om man vågar ... eller som strömmande här:
http://tvshack.cc/tv/The_Pillars_of_the_Earth/

Anonym sa...

En av de bästa serierna som varit Tv producerad på myyyycket länge.Suverän är ju ett ord som passar bra om The Pillars of the Earth. :)

Pelles Reality

Johnny sa...

Pelles Reality: Precis vad man behöver efter bottennapp som Legend of the seeker och Merlin.