måndag, december 27, 2010

American Pie/Life

Tydligen har jag blivit värsta Madonna-fanset på sistone, eftersom hon figurerade på min blogg först på julafton, och nu igen.Fast sanningen att säga så beror det nog på att jag är rätt enkelspårig av mig. Fastnar jag för nåt så gäller bara det i flera dagar. Det kan handla om vad som helst, mat till exempel, eller som nu då, Madonna.

3 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

madonna är väl inget! - dat handlar ju bara om sex...

Johnny sa...

Marianne: Ska jag vara ärlig har jag nog aldrig ens försökt lyssna på vad Madonnas låtar handlar om. Mitt intryck - det jag har fått mest via media såklart - är att hon verkar vara en ganska kall och beräknande person. Men jag tycker att det är rätt bra tryck i vissa av låtarna.

Marianne Johansson sa...

ja att hon har ett alldeles speciellt sätt att uttrycka sej - det har jag förstått - och själv har hon nog förstått att det kan betala sej - hon kan tjäna pengar på sitt speciella sätt att uttrycka sej... det är ju bara det det handlar om - att tjäna pengar - eller har jag missförstått det - hade hon varit en riktig madonna - en i ett nunnekloster framlevandes - ja då hade det ju inte alls behövt handla om nåt sånt - men hon vill väl inte bara - hon har väl inte bara lust att tjäna pengar - hon har väl oxå - antagligen - lust att provocera - exponera sånt som andra aldrig skulle våga att exponera så öppet - just det sexuella har ju - tycks det mig - blivit liksom hennes 'grej'...