måndag, december 20, 2010

Anders F Rönnblom på Akkurat

Jag var iväg och lyssnade på Anders F Rönnblom, som spelade på Akkurat igår. Sist jag såg Anders F var väl typ 1983, så jag tyckte att det var dags igen. Det var jävligt bra - totally worth it! som en amerikan kanske skulle ha uttryckt saken. Fotade och filmade lite.9 kommentarer:

gunnar i vaplan sa...

Härligt!
Akkurat är ett ställe jag gärna besöker när jag är i Stockholm på besök. Massor av god öl och få en "Hell" upptappad av dom är riktigt mumsigt ;-)

Johnny sa...

gunnar: När jag var där köpte jag en öl.

-Vilken sort? sade han i baren.

-Vilken som helst, svarade jag.

-Åååhh!! Säg inte sådär, sade han.

Jag har nog rätt dålig öl-koll. :D

Anonym sa...

Nämen, så får man ju inte göra! :D

Men nu vet du i alla fall att man kan beställa en Hell. Det råkar vara min favorit, förresten. Mumsig!

(henesse... intressant ordverif.)

Johnny sa...

Mia*: Får väl prova en sån nån gång då. Annars tycker jag en valfri folköl framför datorn funkar rätt bra också. :)

Karin på FOX sa...

Tack för den smyginspelningen! Anders F Rönnblom är min ungdoms favvo. Måsarna lämnar Gotland.... Nu letar jag upp låtarna på spotify, öppnar en pilsner och njuter vidare.

Anonym sa...

Fast en pint Hell på Akkurat och en folköl framför datorn... nja, de tillhör liksom helt olika släkten. #sakersominteärlika typ

Jag sade visst inte det förut, men vilka fina bilder du fick! Har tänkt att det nog vore kul att någon gång få agera "riktig" rockfotograf - oftast är man ju upptagen med att uppleva, för att inte tala om att man har fel utrustning (man brukar inte få ta med systemkameran) och är felplacerad.

Johnny sa...

Karin: Ja det finns en del Anders F på Spotify. Långt ifrån allt, men en del.

Mia*: Ja kamera över huvud taget är en riktig upplevelse-sabbare.
En sak förresten, som jag har märkt och även märkte på Akkurat, är att folk med jättestora systemkameror ofta tränger sig ända fram till vad det nu är de vill fota, medans folk med småkameror och mobiler snällt står i bakgrunden. Jag menar, storkamerorna borde ju klara sig bra på lite avstånd. Beteendet känns girigt på nåt vis.

Magnus sa...

F:et är en hjälte, en riktig maverick och en av landets bästa rockpoeter! Måste se honom om han turnerar ute i landet nästa år.

Johnny sa...

Magnus: Gör det.
http://www.andersf.com/indexpages/FSiteTourInfo.html