torsdag, december 02, 2010

Gul snöHundkiss, överallt. Det som inte syns i vanliga fall, det syns nu. Det ser för täääskigt ut. De är duktiga med bajspåsarna, hundägarna, men kisset låter de vara.
Det är klart de låter hundkisset ligga, hundägarna, för hur fasen ska de kunna ta upp det? Eller hur, i vanliga fall går det ju inte. Men nu när det har snöat, går det ju. Så här vetja.Visst borde vi tvinga hundägarna att ta hand om kisset så här års. Jag tycker det, och jag tror att DU håller med mig. Vilket parti ställer sig bakom? Miljöpartiet?

Skämt åsido. Men jag kom att undra över en sak. Om jag eller du ställer/sätter oss och kissar på eller i anslutning till allmän plats så blir vi tagna av polisen, om de skulle se't. Men blir vi tagna för att vi möjligen flashar könet, eller blir vi tagna för att vi "skräpar ner"? Om det är det senare borde detta ju gälla hundar (i förlängningen hundägarna) också. Jag bara undrar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förargelseväckande beteende för att du kanske flashar könet för någon av det motsatta könet. I badhusets dusch får man ju visa det hur mycket man vill. Du blir lika mycket tagen om du går omkring med bar underkropp utan att skräpa ner.

Johnny sa...

mrarboc: Men låt säga så har då. Det står ett träd på ett torg. Du kissar på det. Polisen och alla andra som fattar vad du gör ser bara din ryggtavla - men de SER inte själva kisseriet. Är det fortfarande förargelseväckande då - eller skulle de ta mig för nedskräpning/skadegörelse?

Elisabet. sa...

Ja, fy fasen! Fast vi hade flera hundar hemma i v-botten, var det lika äckligt varje vår när det tinade upp .., även kisset!

Johnny sa...

Elisabet: fast nu känns det som att jag lät som en riktig hundkisshatare, det är jag inte.

Anonym sa...

Jag som får dåligt samvete av att använda en plastpåse (och inte annat som bryts ned snabbare) just till hundbajset... tänker på plasthelvetet ute i Stillahavet.
Om jag skulle plocka upp varje kissfläck efter min hund skulle stillahavet sakta men säkert försvinna av allt plockande.

Men visst, du har rätt, det ser inte bra ut. Jag brukar inte låta min hund kissa nära gårdar/infarter, allmänna fasta objekt(stoplar, sopkorgar, bänkar osv). Han får lov att kissa i skogen och om det sker misstag så sparkar jag på lite snö för att städa lite. Fånigt men det känns mer rätt.

Du är inte hundkisshatare, du tycker äckliga saker är äckliga.

Johnny sa...

pq: Undras om det finns nåt pulver - eller nån vätska - som man kunde hälla på hundbajset istället, så att det löses upp och försvinner.