lördag, december 11, 2010

"... och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks"

Först (SvD: ett mail till TT):
Till "Sverige och svenska folket": "... den svenska tystnaden kring Lars Vilks målningar" [...] "... de svenska soldaterna i Afghanistan" [...] "... nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör." [...] "... så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks" [...]" ... alla muslimer i Sverige, "sluta fjäska och förnedra er" [...] "...Nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden."

Sedan (ur Aftonbladet):
Han bar sex sammankopplade rörbomber men bara en exploderade.
Han hade också en ryggsäck med full med spikar och ett misstänkt sprängämne. [...] Enligt vittnen på plats ska mannen ha ropat något på arabiska innan bomben detonerade.)

Ärligt alltså, ska vi ha det på det här viset? Åtminstone jag tycker inte det. Om jag har någon lösning? Nä, inte som jag kommer på i skrivande stund.


ab, ab, ab, ab, exp, exp, exp, svd, svd, svd, svd, dn, dn, dn, Hd, VG, EB, EB

31 kommentarer:

Anonym sa...

En mislykket idiot av en selvmordsbomber, heldigvis. Den eneste som døde, var ham selv, og det gjorde han frivillig. Han får ingen reise til paradis og jomfruer daglig.

Kondolerer, Sverige. Vi vet at det kommer her også før eller siden :\

Anonym sa...

Jo det finnes en løsning! Send fanstyget hem til Muslimlandet de kommer fra!

Anonym sa...

Jeg håper vireklig ikke det skjer her i Norge noen gang. Vi flyttet hit fordi vi ville være trygge men visste ikke at vi tar med litt søppel også, beklager.

Anonym sa...

Aftonbladets Vi är olika kampanj , tänker på den nu ... Va säger dom nu? Kanske dax att tänka om? Om vi inte vill ha inbördeskrig om 5år! Gärna invandring men inte bara muslimer det kommer aldrig bli bra då .... detta är bara början..

Anonym sa...

Det här kommer inte som en överaskning direkt. lyssnar man bara lite på vad de här fundamentalisterna säger är det krig och inget annat. Stryp bidragen till at börja med. De som inte sticker frivilligt då kan kastas ut. Vill aldrig mer se en muslim i hela mitt liv. Vet att inte alla är så här men på tok för många! Lika barn leka bäst heter det. Nu får det vara nog med pk och klemande för packat för all framtid! Är rosenrasande på det här och undrar nu hur de som försvarat tex palestiniernas självmordsbombande mot oskyldiga i israel tänker/känner nu när vi har skiten här med ? Annat ljud i skälvan nu kan jag tro. Vi får väl se.

Anonym sa...

hvis det var i Polen eller i ost europe , ingen muslimer kan ga pa gata uten fred. men uansett vi har ikke dem saaa mange fordi vi gir dem ikke penger .vi har bare 5 mosker i polen og folk vil ikke mer det er government som gir dem tillatelse til a bygge , men ingen sporer oss!!!

Anonym sa...

Det er på tide å stenge grensen og få folk i NAV systemet ut i arbeid istedet!

Anonym sa...

Dette er prisen vi må betale for og ta de inn i landet.
Det er politikerene som er mordere her.

Anonym sa...

Nu får de landsförrädande jävla politikerna börja förklara sig vad de har tänkt att vi ska få ut för gott av de husdjur som de importerar!

TinaMa sa...

Muslimer ska ge f.n i Lars Vilks och vad vi lagligen gör i vårt land och vi ska ge f.n i att kriga i muslimska länder!!

TinaMa sa...

Muslimer ska ge f.n i Lars Vilks och vad vi lagligen gör i vårt land och vi ska ge f.n i att kriga i muslimska länder!!

Anonym sa...

Pa 80-talet skrev Salman Rushdie Satansverserna och blev mordhotad och är fortfarande av muslimer. Detta fördömdes unisont av samtliga politiker och massmedia i sverige. Idag 2010 trakasseras mordhotas och förföljs konstnärer i danmark och sverige pa samma sätt men ingen politiker eller massmedia eller muslimska samfundet fördömer detta. Utan man försöker hjärntvätta folk med att Islam är fredens religion och att de som kritiserar islam är rasister och inga andra asikter förutom PK-medias är tillatna. Hur kan det ha gatt sa här. Skrämmande :(...

Anonym sa...

Dags, sedan ett bra tag tillbaka, att stoppa den muslimska invandringen till Sverige....

Mååna sa...

Nä nu får ni allt sluta vara så islamofobiska. Lite självmordsbombare är väl ändå ett billigt pris att betala för den spännande mångkulturen?

Anonym sa...

Svenskene har bare en framtid: Røsta Sverige Demokraterna!!!

Anonym sa...

Dette er prisen vi må betale for og ta de inn i landet.
Det er politikerene som er mordere her.
HEEEELT enig!!

Men desverre skjønner ikke folk(les:politikere) at diplomati ikke funker mot disse...
"Fight fire with fire" er et eneste som kan funke, nok må da være nok snart

Anonym sa...

Ja jeg håper ingen tar vekk dette komentaret... Det han gjorde er selvfølgelig ikke akseptert! Men Jeg ser også her at faktisk noen snakker om Demokrati, noen må se at noen andres land er erobret, selvfølgelig om en persons familie har blitt myrdet og voldtatt at den vil ta hevn. Er det demokrati eller religion? det er rene ondskap, og den ene ondskapen fører til den andre. Prøv å se ting fra andres perspektiv da folkens!!!

Anonym sa...

Hvorfor har sverige og alle andre land soldater i spesielt i muslimske land? hva er igjen av irak eller afganistan, noen vil gjøre det samme mot palestina.
Får fred eller krig? hva er hensikten? hvem tjener mest på dette? tenk godt folkens?
Jeg tror at det hele dreier seg om penger og makt.
selvfølgelig at noen pånærmede vil ta hevn. og det kan påvirke noen andre uskyldige mennesker der igjen. Men hvem sitter igjen med det store gliset?????????

Anonym sa...

PST:(NORGE) - Ikke økt trussel mot Norge

Sier norges 2. störste avis... Å det ska man tro på? Skjer det i Sverige så skjer det straks i Norge... Fint at myndighetene ikke ser alvorlighetsgraden...

Anonym sa...

RIGHT WINGS
Mord, hevn, rett eller feil spiller ingen rolle. For 15-20 år siden hadde vi ikke dette terrorbildet i Europa. Og vi skal sørge for at om 10-15 år er vi kvitt faenskapet. Sammme hva de korrupte politikerne sier om fargerikt fellesskap. Frihet, likhet og muslimfritt Europa nå!

Anonym sa...

Ögonvittnen hävdar att han skrek IFK Göteborg innan han sprängde sig. Kan detta i själva verket vara fotbollsrelaterat?

Anonym sa...

Jaja, nu kostar inte han fler pengar. Positiv självutplåning kallas det.

Anonym sa...

Ta drttten ut fra Europa....de dyrene kommer hit , suger penger fra staten,er vi så dumme....?

Anonym sa...

Dette her kommer vi til å se mer av i fremtiden.
Over hele skandinavia blir det bygget moskeer hvor prestene blir impotert fra trosamfunn i den muslimske verden, her prekes det mot vesten og de har mange tilhørere.
media og mange politikere prøver og holde dette skjult for folket, men de som tar seg tid til å undersøke selv vil få se sanheten.
i norge og danmark har folket begynt og åpne øynene for dette, foreksempel er fremskritspartiet i norge landets nest største parti.
Håper dere svenske brødre og en dag vil se sanheten.
Før det er for seint.

Anonym sa...

Det er ikke islamofobi når de faktisk prøver å drepe deg.

www.sian.no

Anonym sa...

Jeg leste på en annen svensk blogg at "Ja, det är uppenbart att det här handlar om en psykiskt störd person." ??????????? Er den svenske befolkingen så hjernevasket av regjeringen at dere tror dette? Stakkars Sverige, kan jeg bare si.

Elisabet. sa...

Oj, inte visste jag att du har så många norska läsare ,-)

Fanatism, i vilken form den än uppenbarar sig, är ju fullkomligt livsfarlig .., då ryker allt förnuft all världens väg, tror jag.

Religiös fanatism är värst av allt.

Frånsett mannen som sprängde sig, är ju detta med sprängda bilar och dylikt, vardagsmat i Malmö.

Nu blir det ett väldigt rabalder när det händer i Stockholm.

Anonym sa...

Nu har även Lars Ohly, Sveriges kommunistledare uttalat sig i orden att detta dåd inte har med invandring att göra. Ja Jösses!

Anonym sa...

Elisabet. sa...

Oj, inte visste jag att du har så många norska läsare ,-)


Vi må jo stå sammen for å bli kvitt de... ;-)

Elisabet. sa...

Anonym: men jag tror verkligen inte att alla muslimer tycker att detta med självmordsbombare är toppen!

Däremot anser jag att såna som misstänks pyssla med sånt här (ja, spränga bilar och sånt) borde utvisas på livstid. Det kanske dom gör också?

Hade jag utvandrat till något land och gjort nåt sånt, tycker jag att det vore helt i sin ordning att skicka iväg mig.

Henrik Axlid sa...

Intressant vad många som dömer muslimer rakt av utifrån att ha läst kvällstidningarna om ett bombattentat, och att ni dessutom är anonyma. Ingen av oss vet något om bakgrunden, om han är sinnessjuk eller ingår i ett kvalificerat terrornätverk. Vänta med era fördömanden tills ni har fakta på bordet. Och våga stå för era åsikter.

Vänliga hälsningar