tisdag, mars 15, 2011

Den kom snabbt

Jag var iväg en sväng till Fotografiska igår. Sånär som på utställningen “Intended Consequences: Rwandan Children Born of Rape” var utbudet (heter det så?) samma som sist jag var där. Det är okej.

andy

redroom

cola

På vägen hem började det göra lite ont i halsen. Sedan gick det snabbt. Jag gick från fullt frisk till jätteförkyld på en timme. Förmodligen berodde detta på att jag tog bort skägget häromdagen. Skägget skyddade mig antagligen från onda bacillusker.

Så jag var ganska seg igår kväll. Men det hindrade inte att jag ändå lade in en rejäl laddning bilder (11 stycken) på min flickr, samt att jag kollade på halva “Amarcord” (den blir bara bättre ju fler gånger jag ser den) innan jag så småningom däckade.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Trots att jag älskar italiensk film så har jag aldrig rikitgt lärt mig att uppskatta Amarcord. Faktum är att jag inte gillar någon av Fellinis filmer särskilt mycket. Föredrar De Sica, Visconti och Scola. Men smaken är ju som baken.

Hasse

Johnny sa...

Hasse: Jag har rätt dålig koll på italiensk film, så jag kan inte jämföra. Jag gillar dock Ettore Scolas "En alldeles särskild dag".

Anonym sa...

Ja, den är riktigt bra!

Hasse

P-E Fronning sa...

RETrOZONe

Johnny sa...

p-e: Haha, jag prenumererar på retrozone, så jag såg den. :)

Anna sa...

Älskar Amarcord och har ont i halsen men inget skägg. Börjar vi bli en och samma?

Johnny sa...

Anna: Det finns bara en av mig och det är vi. :D