torsdag, september 01, 2011

Istället för SVD: SCD

Att skriva fel - slinta med fingrarna - är nåt jag gör hela tiden när jag skriver. Nyss, till exempel, skulle jag skriva svd uppe i addressfältet. Hade tänkt kolla in vad som händer i världen. Istället råkade jag skriva scd. Ett förståeligt slintande då c och v ligger bredvid varandra på tangentbordet.

Så det blev att jag fick ta del av scd:s fantastiska värld, snarare än svd:s. Vad är då scd? Det kan vara flera saker. Till exempel;

Sudden cardiac Death
Eller:

Scottish Country Dancing
Eller varför inte:

Semen Collection Device
Men vad nu då? Det var ju bara engelskspråkiga exempel. Finns det inget scd på svenska? Jodå, det gör det alldeles säkert, men det får räcka så här. Du har redan tagit del av mer nyttigt vetande än du är van vid, och jag vill inte att ditt huvud ska sprängas.

En privat tanke bara, så här i slutet på bloggposten. Jag brukar tänka att inget sker av en tillfällighet och att allt (fast oftast på okända vägar) på nåt vis hör ihop. Och därför, enligt mitt sätt att se på saken, hör även fenomenen plötslig hjärtdöd, skotsk lantdans och spermauppsamlingsapparatur ihop. Men hur? Det är frågan.

7 kommentarer:

Elisabet. sa...

Åååå, idag är han på sitt bästa blogghumör ,-)

Härligt inlägg som gjorde mig glad.

Anonym sa...

Tack, det inlägget förgyllde min eftermiddag :)

Mira sa...

Fyra bröllop och en begravning?

Johnny sa...

Elisabet: :) Mmm, tack.

Anonym: :) Bra.

Mira: Hmm, nu var det ett tag sen jag såg den ... så jag kopplar inte riktigt.

Mira sa...

Gareth får en hjärtattack, iförd kilt, mitt under en våldsam dans på ett av bröllopena. Han lever ihop med sin käresta Matthew och ska dom ha några kottar lär de på något vis få använda sig av SCD nr 3. Så.

Anonym sa...

Lysande Mira!! :-)

Hasse

Johnny sa...

Mira: Säger som Hasse - lysande!