torsdag, januari 05, 2012

En slät figur

Jag vet inte om det är för rollen som Hamilton Mikael Persbrandt har byggt upp sin kropp så ordentligt, eller om det är för rollen som Beorn i Bilbo. Det kan nog vara vilket som, för bägge rollerna fordrar antagligen muskliga kroppar. Men varför i hela världen är denne snart femtioårige karl helt renrakad? Inte ett hårstrå i sikte.
Persbrandt framstår ju i vanliga fall, åtminstone har jag fått för mig det, som en rätt hårig sälle, ofta orakad och jäklig. Jag har, i alla fall inte som jag minns, någonsin sett några tyska bögporrfilmer (det borde man nog minnas), men intrycket denna bild ger mig är just det - tysk bögporr.

6 kommentarer:

Mamman med skafferiet sa...

Ja, det är ju nästan så man tror att macho-huvudet är dit-skruvat på typ Justin Biebers kropp (även om han kanske inte är lika biffig)! Konstigt "mode" det där med hårlöshet. Samma gäller ju för kvinnor, bringan undantagen av förståeliga skäl. Jag har hört att "brasiliansk vaxning" är poppis hos bägge könen. Herregud säger jag bara...och lutar mig tillbaka i gungstolen.

Johnny Söderberg sa...

Mms: Alla får väl bli saliga på sitt sätt, men ibland går saker som ser snygga ut över till att se konstiga ut.

Anonym sa...

Jag har ett flertal yngre manliga (straighta) bekanta som vaxar bröstet. Jag som är bög och inte rakar bröstet brukar reta dem och säga att jag tycker det är fjolligt!

Hasse

Johnny Söderberg sa...

Hasse: Undras vad modet kommer ifrån, egentligen.

Anonym sa...

Ja, det kan man sannerligen undra.

Hasse

Johnny Söderberg sa...

Hasse: Tysk bögporr, det är min gissning. :)