söndag, april 01, 2012

Kalldusch

Hänger över twitter, försöker kläcka fram usla aprilskämt. Är helt inne i det. Sträcker mig efter saftglaset jag har bredvid mig. Jag tror det är tomt, att det bara finns nån droppe kvar i botten, så för att få i mig droppen lutar jag huvudet bakåt och verkligen svingar i mig saften. Det var mer än en droppe i botten. Glaset var halvfullt.

12 kommentarer:

Steffe sa...

Också det en överraskning! Jag glömde att leta aprilskämt när jag stavade mig igenom DN i morse, får väl ta en noggrannare titt.

Johnny Söderberg sa...

De brukar vara trista. Mitt skämt till ungarna, som var ute på krogen på småtimmarna, var bättre. Jag ringde och sa att en grisbil på väg till slakthuset hade vält omkull, och att grisar sprang omkring på Hornsgatan. De gick på det - i minst 10 sekunder.

Karin sa...

Du dig skämta aprillo med dig själv? Splash!

Jag hittar aldrig de där skämten i tidningarna, eller rättare sagt: i den mån jag hittar dem går jag på dem. Men i år var det nog inget i DN. Eller?

Johnny Söderberg sa...

Det är nog i alla tidningar. Man brukar ju göra en slags sammanställning på kvällen. Här är förresten Googles skämt:
https://mail.google.com/mail/help/promos/tap/index.html

Pumita sa...

Hahaha, och det var ditt aprilskämt idag? Kul oavsett vilket. Kom att tänka på min kusin som var otroligt morgontrött, ja det är ju alla tonåringar men hursomhelst, en morgon när han precis hade klivit upp och tagit ett glas mjölk i kylen frågade hans brorsa hur mycket klockan var. Mjölkglaset hade han i vänsterhanden och klockan runt vänster handled... inte så svårt att lista ut hur det gick. =)

Johnny Söderberg sa...

Haha. Och mitt var TYVÄRR inget aprilskämt. Fick byta tröja.

englundskan sa...

Makens aprilskämt om att sälja jakträtt till turister så att de fick skjuta älg med paintboll på somrarna och dessutom använda reflexfärg som skulle ge trafiksäkrare älgar till hösten, tycker jag var riktigt bra. Dessutom nästan genomförbart.
LCD-valla på skidorna var också rätt bra. Vallan rättar sig efter underlag, förutsatt att det är rätt programmerat alltså.

Johnny Söderberg sa...

Det där "juta älg med paintboll på somrarna och dessutom använda reflexfärg som skulle ge trafiksäkrare älgar till hösten" lät ju rätt klockrent, tycker jag.

englundskan sa...

Gammalt visserligen, vi presenterade det som en kommunal turistsatsning 2005 men har valsat runt lite här och där. Senast såg jag det som ett norskt förslag.

Johnny Söderberg sa...

Vinnande koncept.

P-E Fronning sa...

Men, Johnny, du vet väl att du ska tänka att glaset alltid är halvfullt??

Johnny Söderberg sa...

Men hade jag tänkt så kanske jag hade upplevt min nerstänkthet ännu värre. :)