torsdag, maj 31, 2012

Jag jag jag

Har inte sprungit sedan i lördags. Ska inte springa ikväll heller. Imorgon kanske det blir, eller på lördag. En veckas uppehåll - det längsta hittills. Fan, det gick ju så dåligt sist. Så segt, så långsamt. Den löpningen hade föregåtts av två löpningar strax under timmen, vilket jag räknar som bra, men nu blev det plötsligt sex minuter långsammare. Vad kan jag skylla på?

1: Jag hade sovit alldeles för lite. 2: Jag hade inte ätit; jag hade ätit mycket kvällen innan, och jag tänkte liksom att det bränslet fortfarande skulle räcka. 3: Jag hade inte druckit kaffe.

Om dessa faktorer var det som gjorde att jag sprang långsamt vet jag inte, men det skulle kunna vara en annan faktor, nämligen att jag har varit hängig. Inte riktigt sjuk, utan har känt av en spökande förkylning i kroppen de senaste dagarna. Och igår morse toppades det av en gryende migrän som jag lyckligtvis motade i grind.

Så jag har hållt mig ifrån springandet. Jag hoppas jag springer imorgon, eller senast på lördag, för det är såna här fasoner som gör att man slutar träna. Jag har varit där flera gånger förut, fast inte med löpning, utan med andra aktiviteter.

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Och jag skulle vilja köpa mig en ny kamera - min är bedrövlig just nu - men efter ett besök hos tandläkaren som kostade 2000 kr, så hann jag bara vara lycklig i två veckor - knappt - så dråsade en annan lagning i backen och nu ska jag ut med mera pengar.
Resultat: ingen ny kamera.
Det får bli mobilen så länge.

Johnny Söderberg sa...

Elisabet: Det där du skrev nu - exakt på orden - skulle jag just nu kunna skriva själv.

h.skoldebjer sa...

Håll i, ge inte upp!

Johnny Söderberg sa...

Tack. Ikväll tror jag att jag ger mig ut.