tisdag, maj 29, 2012

Jag skulle vilja se ett par nya Familjen Addams-filmer

Jag gillar verkligen de två Familjen Addams-filmerna, de som kom 91 och 93.
 

Det kom en Addams-film 98 också, med andra skådisar, men den har jag inte sett, och IMDb-betyget på 3.7 gör inte att jag heller blir speciellt sugen.

Det skulle vara kul med ett par nya Familjen Addams-filmer, tycker jag, och som höll samma kvalitet som dem från 91 och 93. Men skulle detta ske bleve man tvungen att använda andra skådisar, för till exempel Raul Julia, han som spelade pappan i familjen, är ju död, och exempelvis Christina Ricci, som spelade Wednesday Addams, är ju över 30 vid det här laget, och det är lite för gammalt för att spela lillflicka.Jag tänker att (fan vet varför jag tänker på't över huvud taget, det dök liksom bara upp) om de nu skulle göra ett par nya Familjen Addams-filmer så skulle killen på bilden här ovanför, Jonah Hill (känd från bl.a de roliga "Supersugen" och "Cyrus"), kunna passa jäkligt bra som Farbror Fester (om han inte börjar bli för smal, det vill säga. Jag har sett såna tendenser nu när jag har bild-googlat. Fast det finns ju förvisso tjockisdräkter).

Eller hur! Fast sen återstår ju förstås att rollbesätta alla andra figurer.

4 kommentarer:

Clam sa...

Men ingenting slår den svenska versionen. Här det trevliga avsnittet där Lurch och Onkel Fester är på husvagnssemester på Gotland.

http://www.youtube.com/watch?v=u0QCUKS-bLc&feature=topics

Johnny Söderberg sa...

Haha, träffande.

Paradigm sa...

Konstigt att Johnny Depp inte varit med. Kanske lite för komiskt för honom? Vilket osökt fick mig att associera till den skräck-vackra Juliet Landau som är aktuell med The Yellow Wallpaper, har inte sett den än men jag ser vad som helst med henne : )

Johnny Söderberg sa...

Såg att den handlar om nåt barn som har dött. Obehagligt. Som von Triers Antichrist.