måndag, juni 04, 2012

Bilder

Jag minns det inte helt klart, men jag tror det var "half-wit" nån sa i Game of thrones. Okej, swesub är swesub och man får ta det för vad det här, men jag skulle nog översätta det till ... ja, fan vet jag - kanske (by)fåne, eller nåt, och inte:



Tja, så kan det vara, och det blev ju ändå en rätt fin Instagrambild av mitt exempel. Förresten blir ofta bilderna när man plåtar datorskärmen det, fina alltså. Det kanske är så att man har noll krav på kvalitet, och då blir ju allt bra. En annan Instagrambild jag blev jäkligt nöjd med är denna, från dansshowen igår.



Det går i trender det där, trender i ens inre, i ens smak för vad som är fint, och just nu drar min inre trend mot det lite murriga, som de två bilderna ovan. Fast två bilder, som jag tog idag hos tandläkaren, blev exempel på motsatsen, för de vart rätt ljusa.



Bilden från väntrummet är medvetet lite Roy Anderssonsk, för så var stämningen där. Det är inte nålar min tandläkare håller i på den andra bilden, för hon praktiserar varken (mig veterligen) voodoo eller akapunktur, utan smala filar.

Inga kommentarer: