tisdag, juni 05, 2012

Helikopterkatten

Ja det här då, han som byggde om sin döda katt till en helikopter. Ganska knäppt, men ganska kul. Här, en film på åbäket.Man skulle kunna säga att katten dog och kom till himlen ... åtminstone så länge bränslet varade. När vi kikade på filmen på jobbet -  jag, Kristina och Maryam - sa Kristina att tänk om man gjorde så med en hund. En obehaglig bild skapades då i mitt huvud, och medan den bilden skapades lade Maryam till: Eftersom vi är i Sverige - tänk om man gjorde så med en älg. Bilden av hundikoptern löstes upp och genast började en ny bild skapas; det jag såg framför mig var bilden av ... en harkrank.

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Jag har ofta sagt att jag - när pElle eller sigge eller varför inte harry - längre är i livet (och om jag då är det ..), så skulle jag gärna ha dem uppstoppade. Kunna klappa om dem lite, så där.

Men se detta .., det hade jag nog inte kommit på ,-))

(Bäst att förtydliga: det är två katter och en hund, inga barn!)

Johnny Söderberg sa...

Haha, på tal om barn - tänk en människa som helikopter. Usch. Dina katter kunde kanske bli bilar när de dör. Du monterar dem på gamla rullskridskor eller nåt. :)

Clam sa...

Det är lite relikpyssel över det här, egentligen varken mer eller mindre makabert än att bevara kroppen efter Den helige Ignatius eller Den dito Lenin. Den koptiska påven, patriarken av Alexandria, skulle kanske kunna bli bevarad som helig kopter. :x

Johnny Söderberg sa...

Haha, jag tänkte också på kopter, fast ordleken att sätta dit helig missade jag.

Monet sa...

Fullkomligt knäppt! Pratar dom holländska eller nåt? Ja, det gör ju detsamma, bara tanken på att stoppa upp katten i utspänt format och låta den flyga i luften är ju helt befängd. Undrar just vad grannarna där i bakgrunden skulle säga om en sån där sak landade på deras tomt?? Hehe.

Johnny Söderberg sa...

... tja, fast när man tänker eftr s¨å finns det ju flygande hundar, flygande möss (fladdermöss) och då borde det ju finnas flygande katter också. :)