fredag, juni 08, 2012

Springsnack

Det var lördagen den sjunde april jag sprang min första mil. Sedan dess har det det blivit ca 22 stycken milare. Hade jag sprungit dessa milare på raken hade jag hamnat typ i Falun. Men det har jag alltså inte gjort, utan de har varit fördelade på ett par i veckan eller nåt, och har hållt sig mellan Skogås/Trångsund/Farsta strand.

Den första milen slutade på cirka en timme och tio minuter, men rätt snabbt hamnade jag nere på timme-strecket, strax över, strax under, och där har jag förblivit. En sak jag har märkt är att det finns ingen koppling mellan hur det känns och hur fort det går. En seg runda som känns som att den hamnar på långt över timmen kan mycket väl hamna under, och en runda där det känns som att jag flyger fram kan hamna en bit över.

 Igår kväll hamnade milen förresten på 58.22, vilket var personligt rekord med några få sekunder. Men jag funderar på att göra några halvtimmesrundor framöver. De, tänker jag mig, ska alltid ligga klart under halvtimmen. Som det är nu är jag verkligen inte snabb. Kanske kunde något sånt snabba upp mig.

Inga kommentarer: