tisdag, augusti 07, 2012

Tisdag

Tisdag, det är idag den andra dagen i den andra veckan efter semestern. Den svåra veckan. Jag mumlade något om saken här. Men det är lugnt på jobbet i alla fall, så det blir en mjukövergång. Å andra sidan är inte mitt jobb av typen att jag någonsin löper risk att jobba ihjäl mig.

På rasterna fotar jag. Det har jag gjort de senaste åren, och det tycks inte finnas nåt synligt slut på den saken. Förr fotade jag med kamera, nu med mobil. Det är okej, får duga. Inte samma kontroll över saker och ting med mobilen som med kameran, men bilderna kan bli bra ändå. Den här tog jag igår. Tyckte den blev bra.Jag tycker det ser ut som att han vänder sig bort från cigarettpaketet, kanske för att det är tomt och han vill slippa se't därför, kanske för att det finns cigaretter däri, men att han försöker hålla dem ifrån sig.

2 kommentarer:

Paradigm sa...

Dina bilder är det som gör den här bloggen så bra. Texterna är helt ok men din begåvning ligger lite mer på det visuella tycker jag. Jag tror att du skulle kunna göra en hyfsad nollbudgetfilm. I alla fall med ett intressant manus.

Johnny Söderberg sa...

Snällt sagt. :)