söndag, januari 13, 2013

Avsnitt nummer två av Kapseln

Sådärja, nu har jag färdigställt avsnitt nummer två av Kapseln. Du hittar det här. Det tog cirka 45 minuter att spela in, men redigerandet av det, skapandet av youtube-filen samt dess uppladdning till nätet, det slutade på ca två och en halv timme. Puh! Men det var det värt.

5 kommentarer:

P-E Fronning sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Exploding_head_syndrome

P-E Fronning sa...

http://www.youtube.com/watch?v=dmxzNA6nLEU
filmmusik från "Un homme et une femme" http://www.imdb.com/title/tt0061138/

Detta avsnitt var mycket bättre! Det tar sig. Har du funderat på att snacka kring ett givet ämne/ämnen?

PS. Är över lag lite allergisk mot konspirationsteorier. Även om Estonia "bara" ligger på 50-60 meter så tror jag inte man någonsin bärgat ett så stort fartyg från det djupet, så vi vet inte ens om det skulle gå. Se bara bilka problem dom har med det italienska fartyget som i princip bara ligger på sidan. Bärgning av kropparna kan diskuteras (ja, eller kunde - nu är det väl inte aktuellt). Där är väl snarast en fråga om hur många dykares liv är det värt att ändå inte få upp alla. Många kommer ändå vara saknade. Havet som sista viloplats för både människor och fartyg är väl och har varit naturlig så länge människan färdats på det. Tyvärr var Carl Bildt lite för snabb att komma med utfästelser om att ta upp fartyget, och det har skapat mycket knas i folks huvuden.
Nå, det var lite funderingar från en som inte heller sitter på alla fakta :)

Johnny Söderberg sa...

p-e: Tack för länkarna och låten. Det där med insnöandet på Estonia är nog bara en liten paus från det totala insnöandet på bajen, tror jag. :D

P-E Fronning sa...

Ja, se bajare. Dom tror väl t o m på att Bajen kommer upp i Allsvenskan en dag! :D Glömde säga att konspirationsteorier är ett bra samtalsämne i sig.

Johnny Söderberg sa...

p-e: En dag finns de där. ;)