fredag, oktober 04, 2013

Dagens outfit

Jag såg ett program på svt idag (ligger uppe i 30 dar), det handlade om kläder. Om att det syns vad man jobbar med på hur man klär sig. Själv är jag väktare och måste klä mig som en sådan. Dock kom jag att fundera över huruvida min klädstil (det borde antagligen vara citationstecken kring stil i mitt fall), som jag klär mig på fritiden, på nåt vis avslöjar vad jag jobbar med. Här är dagens outfit.Vi tar plaggen ett och ett, förresten. Strumporna och kallingarna får ni fantisera om hur de ser ut. Själv är jag osäker, för jag tände inte lampan när jag rafsade fram dem i morse


Kappa, eller om det är en rock. Jag tror jag fann den i min farfars garderob efter att han hade dött, för sisådär sex-sju år sedan. Den är rätt snygg, tycker jag, men behöver antagligen tvättas.


Munkjacka (säger jag, men andra kanske säger luvtröja, eller nåt med "hood" som förled). Köpte den på KappAhl, vill jag minnas. Av nån anledning kunde jag bara tänka mig den i denna färgen. Jag har ägt några sådana, och alla har haft en liknande nyans. Okänt varför jag tycker så.


Pikétröja. Också KappAhl, tror jag. Köpte den i somras. Den fanns i flera färger men jag gillar orange. Rätt snygg, tycker jag.


Braxorna är från Dressman. Tyvärr var de färdigslitna redan från början, men de var billiga.


Skorna köpte jag på rea (typ 350) på Intersport för nåt år sedan. De ska föreställa vara gåing-skor, eller om det hette vandringsskor. Dock känns de som helt vanliga skor och är rätt sköna.

Ja, detta är dagens outfit. Nå, säger de någonting om vem jag är eller vad jag jobbar med? Det blir förresten nån slags gubbkeps framöver, men jag håller mig tills det blir minusgrader.


7 kommentarer:

Vittra sa...

Njä, jag hade aldrig gissat att du var väktare på de kläderna. Vet inte vad jag hade trott riktigt. Rörmokare kanske.*fniss*
Apropå föregående inlägg :)

Johnny Söderberg sa...

Vittra: Tja .. jag var faktiskt också rörmokare i några år så .. :)

Elisabet. sa...

Nej, jag skulle inte heller gissa på väktare, kanske ..., fritidsledare eller nåt sånt ,-)

Marianne Johansson sa...

jag tror nog att du johnny gärna på detta sätt vill få fram vilken sorts person du är... och jag tror du har lyckats ganska bra... efter att ha följt dej i drygt tre år på din blogg så tror jag mig om att ha fått en ganska så klar bild av vem du är rent personlighetsmässigt - och - även klädmässigt...

Johnny Söderberg sa...

Elisabet: Fritidsledare = Ledig på fritiden. Tja .. :)

Marianne: Visst är det intressant sånt där. Hur ens eventuella personlighet eventuellt färgar av sig - och antagligen helt omedvetet - på en klädstil.

Clam sa...

Ser det inte ut som en ganska typisk bloggardress?

Johnny Söderberg sa...

Clam: Tja ... fast jag facebookar ju mer än jag bloggar. Kanske en typisk facebookmundering.