onsdag, november 20, 2013

Fått en del gjort

Några dagars ledighet. Måndag, tisdag och onsdag. Jobbar bara torsdag och fredag. Jag kan lätt vänja mig med en sådan fördelning mellan jobb och fritid, men tyvärr inträffar dessa ledigheter - som kommer sig av att jag jobbar lite mer än 8 timmar om dagen - alltför sällan.

Har fått en del gjort.

Har varit på vårdcentralen. Fått nåt slags - förvisso snudd på osynligt - eksem (eller nåt) på handryggarna. Fick utskrivet kortisonsalva.

Har fixat lyset på lilla toaletten. Vi bor bara tre i lägenheten, så när lampan därinne pajade för tre år sedan skippade vi helt enkelt att gå in där nåt mer. Stora badrummet räckte gott och väl. Lilla toaletten blev skräprum, där har vi slängt in allt möjligt som vi inte har kunnat placera. Dessutom luktade det avlopp därinne. Nu har jag som sagt fixat lyset och skrubbat rent och hängt upp tavlor och handdukar. Dessutom har jag tätat avloppet, så luktar det okej igen. Förresten luktar det bättre än okej nu, för jag har lagt in en mysmatta därinne, och jag har mättat den lite grand med Borotalco.

Lediga mitt-i-veckan-dagar är bra på det viset, man får en del gjort.

Rensat ur en del garderober har jag också gjort. Slängt rätt mycket kläder. Min stil/fason när det kommer till kläder är att jag använder dem tills de faller i bitar, och sen .... spar jag dem. Av nån anledning. Men nu åkte sparade trasor i soporna.

Har även skåpsupit en del. En vana som nog - eftersom den är så trevlig - lätt kan utveckla sig till en ovana. Man får passa sig. Vänta med skåpsupandet tills man blir pensionär, typ.

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Jag minns inte när jag hittade din blogg .., det måste i alla fall vara många år sedan?

Och jag vet precis varför jag tycker så mycket om den .., och blir glad när det tjoppar upp ett inlägg.

Just det.
Och fint med grodorkestern.

Johnny Söderberg sa...

Elisabet: Tack!!! :)

Marianne Johansson sa...

diesbezüglich har jag på min alldeles egna blogg skrivit en kommentar...

Johnny Söderberg sa...

Marianne: Allmän, trevlig bloggkommunikation ju. :)