lördag, augusti 02, 2014

Bilder på prideparaden 2014

Som vanligt plåtade jag på prideparaden. Och som vanligt, nu för tiden, har jag ingen kamera, och får därför nöja mig med mobilen. Nåja, det går ju det med.5 kommentarer:

Elisabet. sa...

Imponerad av hur många som tittar in i kameran .., det måste vara för att du är lång och kanske ser ut som en proffsfotograf (med mobil) :)

Elisabet. sa...

Eller så ser du bara trevlig ut, tänker jag. För många ler på bilderna. Tack som delade med dig .., jag har aldrig sett nån sån här parad, det verkar rätt häftigt.

Johnny Söderberg sa...

Elisabet: Jag tror de ler oavsett mig. Alltså det står tusentals i trippla led läggs hela vägen - som säkert tar ett par timmar att gå - och i stort sett alla har kameror. Eller så kan det vara att jag hela tiden stod i starkt solljus (alla blev mörka siluetter och det var därför jag tänkte fuckit och började mixtra med färgerna), och när man gör det kisar man ju och liksom ler pga detta. De kanske log tillbaks. :)

Eva sa...

Stod på andra sidan skeppsbron, på vattensidan, och kände inte igen någon i publiken omkring, men desto fler i paraden. Paraden tog över tre timmar att passera Räntmästartrappan! Har inte börjat kolla bilderna än, men att fota är ju ett sätt att se på saker, även om man bara har en mobil med sig. Vad har hänt med kameran eller kamerorna?

Johnny Söderberg sa...

Eva: I samma veva som när min kamera, Ena Panasonic LX3 som jag var mycket nöjd med, lade av hade jag skaffat en smartphone, och bilderna blir ju rätt okej med såna med. Jag resonerade som så här: Jag gillar ju ändå att paja mina bilder i Photoshop efteråt - se på bilderna i den här posten - då är det ju nästan slöseri att använda en bättre kameras bilder. Och så snålade jag in på den fronten också, förstås.