fredag, januari 20, 2006

Aftonbladets bollchock

Nåt konstigt med den här bilden? Två som har sex i ett bollhav bara, det är väl inget märkligt. Men man kan ändå fundera. Det är Aftonbladet som skriver om att man ska "Våga testa nya ”Ikea”-sexet!". Artikeln handlar förvisso om ... skitsamma - det är världens längsta och tråkigaste artikel. I alla fall ska bilden få oss att tänka på att ett par har sex i bollhavet på IKEA.

Fast läser man en annan Aftonbladet-artikel, den om den anställde på en STADIUM-butik som som gjorde
porrfilm i butiken där han jobbade, då får man ju intrycket av att det var något förkastligt han gjorde, nåt att få sparken för. Grejen tycks vara att man inte ska avbilda sexsituationer på ställen där de inte hör hemma.

Om jag går och handlar på STADIUM, då skulle jag skita i om jag visste att det hade knullats på golvet där jag knallar omkring. Vad tusan gör det (om det inte orsakar halka vill säga)? Men om jag däremot visste att mina barn (ja, vi leker här att de är små) hoppade omkring i ett bollhav där det några timmar innan hade tagits nakenbilder, då skulle jag nog fundera över både avsöndringar, svett och sekret.

Man kan undra var Aftonbladets bild kommer ifrån, för såvida de inte har en egen bollbassäng, endast för vuxet bruk, så måste ju bilden ha tagits i en sådan där barn leker till vardags. I vilket bollhav utspelade sig Aftonbladets sexchock? Sveriges småbarnsföräldrar kräver svar!

Inga kommentarer: