tisdag, januari 03, 2006

Apes

Jag har inte för vana att varken kolla på porrfilmer eller att ladda ner såna. Porrfilmer suger, det bara är så. Åtminstone har jag aldrig sett någon som har varit värd att se. I lumpen snurrade det alltid porrfilmer i videon, men den enda jag minns med nån slags behållning är Fäbodjäntan. Och nu har jag faktiskt flyttat till adressen Fäbodvägen - jag ser det som ett tecken.

Jag är varken för eller emot porrfilm. Vill man tillverka sådana kan man väl få göra det - så länge någon vill se dem och så länge alla medverkande är glada. Saken är som sagt att de är dåliga, och jag hade antagligen inte gjort det bättre själv så jag ska inte klaga.

Men nu har jag i alla fall satt igång en nedladdning. Ja vafan, jag måste se den här. Jag stötte på en
recension av den, där det bland annat sägs:
[ ... ] details what happens when a spaceship full of nubile young women land on a planet populated entirely by apes. They end up dancing in simian strip bars, of course. This movie is extremely goofy and the humor is of the sophomoric variety, but it's hard to dislike a movie that fetures a song called "Hey, Hey, We're the Humans." The ape make-up ranges from good prosthetics to dime-store masks and special effects are of the intentionally cheesy variety [ ... ]
Filmen heter Play-Mate of the Apes, och läser man om den på IMDB.com och tittar på vad rollfigurerna heter kan man ju inte låta bli att vilja se den:

-Commander Gaylor
-Uvula
-Dr.Cornholeous
-Lt.Pushkintucushkin
-Lt.Fornication
-Barbarian Queen
-Captain Laid (spelas av Zachary W. Snygg) (!)


Sminkbilder från filmen.

Inga kommentarer: