måndag, april 23, 2007

Arvet efter Lars

SvD, DN, AB, Exp: Lars Leijonborg avgår (aka sparkas).

Stackars Leijonborg. Men vi ska minnas dig. Du har lämnat ett bestående intryck ... i form av två enorma, fluffiga, vågräta halvmånar. Det är ditt arv till oss. De ska för alltid finnas inom oss - svävande som örnar - vakande över oss.


---
Andra bloggar om: ,

7 kommentarer:

r igg sa...

du har inte förväxlat bilderna?

stationsvakt@gmail.com sa...

rigg: Haha. När han avgår kan han bli mr Beans body double (eller stuntman).

Kléen Tröst sa...

Fan, jag tycker det är lite tråkigt jag. Inte bara för att jag stödjer Folkpartiet, men för att jag på ett vis alltid tyckt lite synd om Lars ("eeh va nääh jag har inget talfel, det är bara alla svartskallar som inte kan svenska som inte förstår vad jag säger!") Leijonborg. Visst, det är väl ingen som egentligen kunnat se honom som statsminister så på så vis är det ju rätt att byta ut honom. Hade det enbart berott på dataskandalen hade det varit värre, för den stormen tror jag han kunnat rida ut. Men nu kommer ju kritiken från det egna lägret och den tycks ha pågått under en längre tid. Men kunde de inte försökt skicka honom till en talpedagog först?

stationsvakt@gmail.com sa...

Pontus: Han kanske får tid att besöka en sån nu.

Plastfarfar sa...

Han skulle behöva fixa ögonlocken också. Sängkammarromantiska à la Bogart är dom inte.

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Stackarn. Det är alla bekymmer som tynger dem.

Anonym sa...

Hej! Stackars Lejonkungen... Har aldrig röstat på honom, men tycker nästan alltid synd om ngn som måste avgå...
Plastfarfar! Din kommentar fick mig att tänka på en gång...ett antal år sedan... En gammal alkis, en patient...och jag, en "plit", vi stod vid frukostvagnen... Plötsligt tycker jag att han typ kollar mig ingående, förföriskt...hoho..."Varför har du sån där sängkammarblick?!" kläcker jag ur mig...
Detta roade honom och alla andra...
M v h Molly Ginger. :-)