måndag, juli 02, 2007

Surftips för er som inte orkar surfa

Egentligen - är det att bjuda när man bjuder på något som är gratis? Förmodligen inte, i det här fallet kanske förmedla är det rätta ordet. Skitsamma, här är i alla fall några länkar till sidor jag har besökt idag, och som jag tyckte kunde vara värda att skicka vidare, att bjuda på.

Heter George Michael så på riktigt också, eller är det bara ett artistnamn? Jag kom på att om jag gifte mig med honom och tog hans efternamn så skulle jag vara Michael Michael.
Gå dit

Sedan urminnes tider har människan strävat efter den perfekta drycken, oavsett om det har varit i religiöst syfte som exempelvis jakten på den heliga Graal eller om det bara har varit som en katalysator vid socialt umgänge.
Gå dit

Nu är det en ny modell som gäller på nätet med användargenererat innehåll som är lätt att lägga in på egna sidor. Svenska Agency9 har skapat Madlix, som dels är en plattform/mjukvara för 3D på nätet, men även en webbplats för att enkelt dela med sig av 3D–modeller enligt samma princip som YouTube.
Gå dit

Jag är absolut ingen som går igång på att fixa ihop folk till träffar och fester. Men nog tycker jag att det börjar bli dags att gå ut och ta en öl. Jag har semester och kan när som helst.
Gå dit

När jag ändå är i bjudartagen kan jag passa på att visa upp en t-shirt jag köpte idag. 40 spänn i en butik någonstans på Götgatan. Överläppen som krampaktigt försöker hålla kvar en snus som vill rinna ut, och en galet stirrande blick, bjuder jag också på.
---
Andra bloggar om:

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men du HAR ju lugg! Bara det att den sitter i nacken.

Plastfarfar sa...

Borde inte muschen vara lite fetare efter alla dessa veckors odling?
(-;

stationsvakt@gmail.com sa...

jontas: Jag får börja gå baklänges genom livet. :-D

pf: Jag blev tvungen att avliva den.

Anonym sa...

Plastfarfar hann före mig! Jag som skulle kommentera avsaknaden av mustasch. Då skall jag be att i alla fall få citera en baronessa från 1885, som på bröllopsresa till London för första gången i sitt liv fick se män med helt renrakade ansikten: "Är det möjligt att tänka sig något hemskare och äckligare? Att kyssa en man utan mustasch!"

stationsvakt@gmail.com sa...

Ullah: Jag kom bara på snuskiga svar på din kommentar, så jag avstår.

Nihonshu sa...

Det finns lite "galen ukrainsk bonde" över dig på din bild. Bara mustachen som fattas. Respect!

stationsvakt@gmail.com sa...

Nihonshu: Huvudet på spiken. Jag tror jag var just en sån i mitt förra liv.

Anonym sa...

Surftips för foto freaks!
http://www.stockholmviews.com/diyphotogear/index.html