fredag, oktober 19, 2007

Om man kastar om

Andra bloggar om: , , ,
---


Klippet ovan är på riktigt. Klippet nedan föreställer hur det skulle se ut om bilderna hade hamnat fel. Just nu tycker vi ju att pedofilen ser ut som en riktig pedofil, och att Daniel Westling ser ut .. ja, att han ser trevlig ut. Kanske inte som man föreställer sig en prinsessgemål ur sagans värld, men i alla fall ser han inte det minsta peddo-aktig ut.



Men låt oss låtsas att vi hade befunnit oss på en öde ö i tio år, och just kommit tillbaks. Pedofilen är okänd för oss, och det är Daniel med. Och nu slår vi upp tidningen: "Å fan! Prinsessan ska tydligen gifta sig. Vilken tråkmåns till snubbe. Men jag antar att man inte kan sätta vilken spejsad Svenne-banan som helst bredvid tronen. Men oj, de har tydligen gripit en pedofil (ser jag där ovan). Vilken slemmig lirare asså! Med det varggrinet har han nog lockat in mången småunge i fördärv och olycka."

[Om en riktig prins. Om en riktig pedofil]

13 kommentarer:

Anonym sa...

... och din poäng är vad?

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Om du bläddrar dig tillbaks genom åren i den här bloggen kommer du att märka att jag sällan kommer med några poänger, utan bara halvtänkta tankar och framkastade frågor. Jag vill ha det på det viset. Varsågod att göra en poängblogg själv.

Migrapolis sa...

Det går tydligen bra att hänga ut vissa typer av misstänkta brottslingar medan man skyddar andra. Ingen hänsyn tas till att de inte är dömda eller till deras familjer. Nä4r det gäller de mångkulturella mördarna i Sverige visas aldrig bild.

stationsvakt@gmail.com sa...

migrapolis: Det där var lite för åff topic.

Anonym sa...

Du vill ju ha lite poänglösa, halvidiotiska saker på den här sidan?

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Det var småelakt sagt. Men förvissso vill jag stå för det själv i så fall.

Anonym sa...

En av poängerna med att kasta om bilderna är väl att visa att man inte nödvändigtvis kan dra slutsatser om vem en person är bara genom att titta på en bild.

Sen kommer Migrapolis med sina fördomar och argumenterar för ökad bildpublicering (som inte ens hör till ämnet), antagligen för att få dennes fördomar bekräftade. M.a.o. drar Migrapolis slutsatser som är helt i motsats med syftet med att kasta om bilderna...

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Eller hur! (Så långt tänkte jag inte själv)

Anonym sa...

Haha poängen är ju att det så långt draget så att det blir stor humor...
What if! Någon på bild redaktionen satt och halvsov pga kraftig övertid och f-kkade upp rubrikerna. Om man som jag har lite fantasi och samtidigt saknar en stor portion allmänkunskap så blir världen generellt lite roligare.

Anonym sa...

Migrapolis:
Det är väl helt självklart i vilka fall man "hänger ut" brottslingarna på bild i media eller ej?

Det är väl inga konstigheter alls, egentligen. I både det här fallet med pedofilen och fallet med Anna Lindhs mördare så var man ju totalt bergsäker på att den personen som fanns på bilderna i videon var den som hade begått brottet - eftersom man har brottet på samma film.

Men man hade inte identiteten på någon av dem, och därför valde man att publicera bilden för att just få fram en identifikation.

De "mångkulturella mördare" du pratar om är ju bara fullständig idioti. Det tas aldrig någon hänsyn till om personen på bilden är född i Sverige eller inte - sådant där snack är ju bara otroligt larvigt och vittnar om att man inte har någon som helst koll på hur och varför bildpubliceringar sker.

stationsvakt@gmail.com sa...

Anonym: Vill man se utländska gärningsmän får man kolla på Efterlyst. De verkar inte gå på hudfärg när de visar bilder. Åtminstone är det intrycket jag har fått - har inte kollat så ofta.

Anonym sa...

jahaaa...det säger ni.
när ajg såg inlägget tänkte jag först på att hur duktig du är som kan kasta om bilder så lite avis nu :)
och att jag är för att man visar bilder på vissa hemska personer
och jag tänkte att jag tycker att victoria har en bred haka.
jag tänkte inte heller så långt...
måste alla inlägg ha en point? läsaren uppfattar ju pointen olika oxå.

stationsvakt@gmail.com sa...

Pinglan: Med Windows paint kommer man långt. :-)