onsdag, december 05, 2007

Den inre gamen måste äta



Typ alla skriver om "Geijeraffären" idag. Allt ska avslöjas, kändisar ska hängas ut. För trettio år sedan lades locket på, men nu ska det lyftas. Eller hur! Är det egentligen någon som tror på att kändisarna kommer att hängas ut? Inte jag.

Sånt här - trots att det är helt irrelevant för mig - vädjar till min inre gam. Det kan inte hjälpas. Men som sagt - de säger som vanligt A och kommer att utelämna B. Så jag gör som jag brukar - jag följer utvecklingen på Flashback. Det finns egentligen inget som talar för att några sanningar uppenbarar sig där ... men gamen måste åtminstone ha något att knapra på - även om det är placebo.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
---
ap-dejt: En kommentatör berättar att tidningen "Världen idag" har hängt ut flera. Man får kolla i artikelsamlingarna.
Och vill man få lite mer kött på benen angånde denna affär, så kan man kolla in Isabella Lunds blogg.

ap-dejt 2:politikerbloggen kan man hitta kvinnornas (de som var 14-åringar när det begav sig) kravbrev, samt den ena kvinnans skriftliga uttalande (under bloggposten).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Många av namnen är redan "uthängda" i den kristna tidningen Världen Idag. Du kan söka i deras artikelsamling.

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Tack.

Anonym sa...

Illustrationen påminner om en etsning till en av de Sades romaner där en man i utsvängd ryttarjacka (modell Ludvig XVI) och allongeperuk med ett underbart varggrin och yvig piskföring behandlar en kvinna som står med händerna tjudrade vid en romersk pelare inne i gemaket, och med kjolarna uppdragna (har ingen bild tyvärr, såg den i en bok om gamla franska romaner). Men så kul hade de kanske inte på "regeringsbordellen"?

stationsvakt@gmail.com sa...

magnus: Vill man ens veta hur kul de hade? :-/
Nå, den som har målat den här tavlan heter i alla fall Lee Durbin.