onsdag, januari 09, 2008

Flödespollen avslutad

Jupp, då avslutar jag pollen "Hur ofta läser du Mitt delade flöde". 33 personer röstade.

Dagligen: 12%, Då och då: 12% och Aldrig: 76%.

Inte så många, alltså. Det är lite synd, tycker jag, eftersom det är en ganska bra sida.

För den som inte alls vet vad jag pratar om så kan jag förklara. Jag prenumererar på bloggar - både svenska och utländska - medelst min Google Reader. Då och då snubblar jag över något kul eller intressant. Då trycker jag på "Share".



Det som händer då är att just den posten/inlägget glider vidare in på ett annat ställe - till just "Mitt delade flöde". Där hamnar alltså sånt som jag själv inte har skrivit, men som jag har tyckt vara värt att dela med mig av. Sånt jag kanske i annat fall skulle ha postat här.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

7 kommentarer:

Nihonshu sa...

Anledningen att jag inte använder det är att jag inte använder rss-läsaren så ingående som du. Prenumerar på tio bloggar och en feed för nya torrents typ. Inget mer spännande än så.

Lotten Bergman sa...

Jag hann inte rösta -- men i gengäld rass:ade jag ditt delade flöde och kommer att läsa där från och med nu.

(Måste rensa. Följer 322 bloggar. Bortbort. Sopasopa. Usch, det är som att städa källaren.)

stationsvakt@gmail.com sa...

nihon/lotten: Det som är trevligt och anspråkslöst med det här sättet är att man egentligen hoppar över sin egen person, lite grand. Man är bara en förmedlare.

Anonym sa...

Jag använder i rss-läsare eller vad det heter för jag vet inte vad det är och ingen har berättat för mig. Orkar inte läsa instruktioner och har svårt för nymodigheter, i alla fall när det kommer för många på en gång. Det verkar som om jag lyckas följa de bloggar jag är intresserad av ändå.

stationsvakt@gmail.com sa...

Ullah: Följer man inte enormt många bloggar behöver man ingen.

Martin Klasch sa...

Kryssade i aldrig och sedan kollade jag. Tack för att du nu förklarar vad det är. Hmm en avpersonifierad länk-blogg hmm det låter nästan som min blog!! ;) Men här dessutom automatiserad - vad skönt. Tänk om man ändå slapp hålla på så mycket med att fixa iordning inläggen... Kanske något för mig. Jag får väl börja använda RSS-läsare då då.

stationsvakt@gmail.com sa...

p-e: Det är ju så mycket man vill tipsa om, men man kan ju inte fylla sin blogg med allt man hittar.