fredag, mars 18, 2005

Hej - allt möjligt

Nähädå, jag ropade hej alldeles för tidigt. Inne på Esbatis kommentarer finns först: "previous posts", som det brukar alltså. Sedan såg jag att strax under ligger en: "Tidigare inlägg - 5 tips". Fan vad bra, tänkte jag, han har hittat nåt sätt att automatiskt kategorisera poster. Men så kul fick vi nog inte ha det - det klistras nog in för hand.

"Jag har världens bästa päron!"
skrev Jenny i en post. Alltså, det måste vara nåt fel på mig, för det första jag tänkte på när jag läste detta var - bröst.

En artikel i Expressen:
"Varför så tysta nu, popvänstern?" Jag frågar mig lite detsamma. Inte för att jag tänker hålla reda på vilka artister och kändisar som är för eller emot att man laddar ner dem, nä det är själva vibbarna de ger: Jag är inte girig, låt kidsen hålla på, klart grabben ska ha en husvagn osv. I själva verket gråter de nog blod i hemlighet när de tänker på de (högst eventuella) inkomsterna de förlorar. I alla fall ger de sitt tysta stöd till antipiratbyrån när de inte tar ställning. Men vem är jag att klaga? Om jag hade chans att sälja 10 000 skivor och 9 000 laddades ner skulle jag också gråta blod.

Och snön ligger kvar.

Inga kommentarer: