fredag, november 11, 2005

Mitt sovrum

Jag ser att den här bilden från den här posten är den mest populära länken (bilder är ju länkar när man kör med Blogger) hos mig i skrivande stund. Anledningen till att jag ser det beror på att jag har installerat en liten kodsnutt från MyBlogLog.

Att jag har gjort så berodde nog mest på en ingivelse. Man kan tydligen hålla reda på statistik och sånt med MyBlogLog också, men det står jag över. Om man ville kunde man nog kunna maximera besökarantalet med hjälp av det verktyget - bara skriva och länka till sånt man vet att folk trycker på. Men det verkar å andra sidan rätt kissnödigt.

Varför var bilden så intressant då? Jag vågar mig på att gissa att det inte var affischen jag hade satt upp på väggen, utan helt enkelt att man var sugen på att se hur det såg ut hos mig. Jag tror man är så - man är nyfiken på hur andra har det - särskilt i sovrummet.

Just mitt sovrum kanske inte är världens mest spännande. En säng från IKEA, en lampa från Clas Ohlsson,
en höstlövsfetisch på väggen och en Sherlock Holmesbok på kudden. Det som fungerar som vägg ut mot vardagsrummet är en bokhylla (med ett gäng LP-skivor ovanpå), som jag har klätt i en gammal gardin. Varför? Vet inte, ett ryck bara.

Inga kommentarer: