tisdag, juni 20, 2006

MyChingo



Testar MyChingo ett tag (ligger under "Nyliga Poster"). Man ska tydligen kunna prata in kommentarer (om man har mikrofon det vill säga). Gratisvarianten bjuder bara på två minuters taltid, men det borde ju räcka. Vi får se vad det leder till.
---
Update: Äsch, jag tog bort den. Den var mest störande.

---
Andra bloggar om: ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

En gång fick jag den strålande idén att använda xbox-headsetet till datorn... det är inte samma sorts kontakt.

Anonym sa...

påminner mig om när min kamera var ny - läste inte instruktionsboken ordentligt (så klart - 200 sidor jag vill ju SÄTTA IGÅNG) & det finns en funktion som är att "tala in röstkommentarer till foton". Problemet var att jag talade in knäppa luddiga mystiska svamlande kommentarer till massa foton när jag jobbade natt för att det var så kul, problemet var upptäckte jag att man inte kunde radera röstmeddelandet utan att radera bilden - och det är fina bilder. Måste alltså lyssna på eländet, kan inte lägga ut dem i bloggen för då hänger rösten med.

Anonym sa...

nä förresten, är ju helt bananas - det var hemma jag talade - har ju inte programmet på jobbet (intresseklubben antecknar), men det sker på natten (anteckning 2)

Anonym sa...

desireé: Kunde ha funkat.

lovisa: Samma funktion finns på min kamera. Jag läste om det i instruktionen för ett par år sedan, och glömde sen totalt funktionen. Fram tills nu när du påminde.