tisdag, juni 20, 2006

Jag - bantaren 19

Här avbryter jag "Jag - bantaren", i alla fall för den här gången. Alldeles om ett par dagar går jag på semester, och jag tänker inte tänka på vikten då.

Idag vägde jag mig - 88.2 kg. Jag har alltså gått upp ett halvt kilo den här veckan. Men det är svårt att säga ordentlig, för jag kanske var tom i magen då, och jag kanske var nyäten idag. Det står förvisso klart att jag har soffat till mig.

Målet med "Jag - bantaren" var att jag skulle slippa ha magen hängande över badbyxkanten den här sommaren, och jag tror faktiskt att jag har nått dit - med nöd och näppe.

Jag har i alla fall gått ner mellan 6 och 7 kilo på nio veckor, och det är inte så dåligt. Nu vet jag att jag kan om jag vill. En månads semester kanske lägger på ett par kilo, men jag vet att jag k a n ta bort dem om jag vill.

Jag - bantaren 1, Jag - bantaren 2, Jag - bantaren 3, Jag - bantaren 4, Jag - bantaren 5, Jag - bantaren 6, Jag - bantaren 7, Jag - bantaren 8. Jag - bantaren 9, Jag - bantaren 10. Jag - bantaren 11, Jag - bantaren 12, Jag - bantaren 13, Jag - bantaren 14, Jag - bantaren 15, Jag - bantaren 16, Jag - bantaren 17, Jag - bantaren 18.
---
Andra bloggar om:

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh nej, det där sista
"Nu vet jag att jag kan om jag vill" är inte bra alls! :-)

Det kan med fördel användas som argument för vilket missbruk som helst! Tänk dig, du sitter där och heter en hel gräddtårta...som efterrätt till den hela flintasteken som du just goffade! Men du vet ju att du kan gå ner om du vill...och alltså finns det ingen anledning att hejda sig!!!

Ja, jag vet - jag är lite cynisk ibland...

Anonym sa...

jimmyroq: Men du har rätt. Det var ett dumt ordval och en dum tanke av mig. Jag har sagt och tänkt så många gånger om snusandet.

Anonym sa...

apropå droger: nån på tv (läkare tror jag) sa att kaffe är en DROG & min mamma (78 år) hörde det & drog genast ner på kaffet. Jag är ju inte DROGBEROENDE som hon sa. Fast jag uppmuntrade henne att fortsätta: i den åldern ska man väl verkligen prova massa nyheter/ farligheter... typ gevalia mörkrost

Anonym sa...

lovisa: Om jag lyckas passera de 75 ska jag testa alla möjliga farliga saker.

jimmyroq sa...

Den farligaste av alla tankar. Fast tanken var så klart att äta tårta och inte heta Tårta. Ibland gör man de mest skumma skrivfel...

Anonym sa...

jimmyroq: Det blev liksom tårta på tårta.