måndag, juni 05, 2006

Rösten från andra sidan (Don't look now)

[Öppnas i eget fönster]
Alltså, ibland är det som om jag har en slags mutantkraft - att jag liksom drar tillfälligheter till mig. Ingen mutantkraft man bekämpar superbrottslingar med direkt, men som är ganska märklig ändå.

Häromdagen skrev jag om filmer som plötsligt poppar upp i huvudet, och som exempel tog jag filmen "Don't look now". Nu läser jag i tidningen, att just den filmen faktiskt går på tv imorgon. Mycket, mycket skumt.

Jag lovar, det är inte så att jag har läst det nånstans, och liksom lagrat det i det undermedvetna. Jag har inte läst nån tv-tablå på evigheter. Den bara råkar gå samtidigt som den ploppar upp i mitt huvud.

Har jag en sändare i skallen? Är jag nåns slags magnet för tillfälligheter? I vilket fall som helst - kolla på filmen. Den bjuder på en riktigt creepy spänning, på det där brunmurriga sättet bara gamla sjuttiotalsfilmer kan göra. Jack Bauers pappa har huvudrollen. Han är bäst.

SVT2 TISDAG 6/6 KL 22.30: "Rösten från andra sidan".
---
Andra bloggar om: , ,

10 kommentarer:

Anonym sa...

Slumpmagnetsmutanten Johnny

Word Verification: wszfjva

Anonym sa...

När någon tanke bara dyker upp sådär utan att man kan spåra var den kom ifrån, hur man associerat, så brukar det vara något som ska hända i framtiden. Så är det ofta för mig i alla fall. Ibland in i de mest egenartade detaljer.

Anonym sa...

dawnlord: Thats me! :-)

paradigm: Shit! Hoppas min förmåga håller sig till filmer.

Anonym sa...

Aha! Jag sa ju det, Johnny. Du kanske kan utveckla kraften så att du vinner storvinsten på lotto? Det är ju väldigt slumpartat. Eller så gör du så jag vinner. Vilket som :-)

Anonym sa...

p-e: Kanske borde söka. Får väl ringa upp Captain Picard.

å-micke: Det vore ju inte helt fel.

Anonym sa...

Johnny: jag spelar inte på lotto i vanliga fall, men nu ska jag fan köpa ett par rader till lördagsdragningen. Vinner jag så får du en del av pengarna.

Anonym sa...

å-micke: Åh, Micke!

vandrarvild sa...

äh, sånt där händer mig jämt. Jag kommer på en film jag skulle vilja se för att jag inte sett den på ett tag och inom en vecka visar de den på teve. Fast jag blir fortfarande lite förvånad att det är någon annan som tänkt samma sak och lägger den på TV-tablån. Men det är alltid trevligt att det går så fort.

Anonym sa...

vandrarvild: Vi har samma mutantförmåga.

Mats sa...

Hej läs gärna detta inlägget!
http://www.omtv.se/info/2006/07/vill-du-visa-tv-tabln-p-din-blogg.html