torsdag, januari 25, 2007

Musik som gör dig gay

Det finns musik vars förföriska toner riskerar att göra dig gay på nolltid. Se alltså upp för den(om du nu inte vill bli gay). Eller ... ? Jag har ju alltid gillat Judas Priest, och försåvitt jag vet är jag inte gay. Men det kanske kommer, vem vet. Hela gaylistan finns i alla fall här.
---
Andra bloggar om: ,
---
(via LadyBunny.net)

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har skivor med sex av artisterna på gay-listan, men inga skivor av artisterna på safe-listan...

Dessutom fanns det på gay-listan 2 till soloartister som jag skivor med, från en tidigare tid då de ingår i band.

Anonym sa...

Haha! Ett utmärkt exempel på hur svaga i anden (fastän de säkert tror att det är tvärtom) religiösa existenser egentligen är. Tala om lättpåverkade.

stationsvakt@gmail.com sa...

berka: Samma här - inga på safe-listan.

bert: Tänk om man kände en sån. Då kunde man säkert övertala dem till allt möjligt dumt.

Anonym sa...

Hrm!! Fattar inte hur ni menar.De "religiösa existenserna" är väl snart de enda som protesterar mot det androgyna.Snacka om att vara lättpåverkad av "innebisexualitet" när man måste GARDERA sig och inte vet riktigt-"Det kanske kommer"---
Ja, jag är reaktionär. Tur att man är anonym. Annars hade man väl hamnat i syrabad, va?!
Molly Ginger.

stationsvakt@gmail.com sa...

Molly: Nix, du slipper syrabad. Du får vara och tycka precis som du vill. I alla fall för mig. :-)

Anonym sa...

Hej, djupt tacksam, Johnny. Bussigt. Du vet; annars råder i verkligheten åsiktsförbud.Men jag undrar hur det låter på era bloggträffar? Blir ni inte då väldigt bundna till varandra?? Vågar inte tycka annorledes?? Eller hade du t ex vågat "stöta dig"( Fniss... menar alltså åsiktsmässigt) med salt, pontus m fl??!! M v h Molly G. :-)

stationsvakt@gmail.com sa...

Molly: Äsch. Sist satt jag och hävdade att jag visst kunde "sno" hur många bilder som helst ur Aftonbladet. Jag blev brutalt nedröstad/sablad och varnad. Till slut fick jag ge mig och sluta med det. Ingen dålig stämning alls. Bara kul.

Bert Bodin sa...

anonymous: Eftersom det var jag som skrev om de "religiösa existenserna", vill jag förtydliga. Jag menar att de som har en stark tro, inte verkar tro att den är så stark, trots allt. Om man är så lättpåverkad att man kan bli homosexuell av att lyssna på artisteran i den där listan, då är man rätt "svag i anden". Det har inget att göra med "innebisexualitet".

Anonym sa...

Med Doors, Stones och Velvet Underground på listan måste natalet bögar var mycket högt. Elton John är förresten med två gånger...

stationsvakt@gmail.com sa...

bert: Och anledningen till att jag raljerar är att jag själv skiter så fullständigt i vad andra människor har för knasiga läggningar, att de som förfasar sig i mina ögon blir så konstiga.

magnus: Ha ha. Elton är en riktig bögstatistikförhöjare.

Anonym sa...

Haha, hrm, nu är det vi traditionella straighta som är konstiga. Därmed har man vänt på steken. Din inställning, Johnny, är den där man lättast slipper undan, slipper stå till svars.
Om jag skulle öppna en blogg skulle jag aldrig, aldrig ta upp detta ämne. Tack vare att hur mkt folk än tyckte om mig i livets övriga frågor, så skulle alltid min åsikt i denna fråga finnas i bakhuvudet på dem.Och då blev man som en pestmärkt.Ja, nu säger du nog att jag dramatiserar, men tänk efter.
M v h Molly Ginger, bör tiga still. ;-)
PS. Om ngn tror att jag är utsänd av kd; fel. Jag talar inte för ngt politiskt parti, jag är politisk vilde, :-)

stationsvakt@gmail.com sa...

Molly: "Om jag skulle öppna en blogg skulle jag aldrig, aldrig ta upp detta ämne". Jo det är ju det du skulle. Bloggar som tycker något är roligast att läsa.

"Din inställning, Johnny, är den där man lättast slipper undan, slipper stå till svars." Då är det ju bra att jag har den inställningen, eftersom den är lättast. Om någon är homo ... vad rör det mig egentligen? Jag är ju lika lite påverkad av det, som jag är av rödhåriga eller vänsterhänta personer.

Anonym sa...

Och så var det ju det här med "verkligheten" då. Den lilla detaljen som så många nitiskt troende väljer att ignorera till förmån för just tron...

I verkligheten blir man inte gay av att lyssna på Queen. Det kan rycka lite i baguetten när Freddie Mercury flirtar med publiken, men så snart man ser John Deacons tajta shorts påminns man direkt om varför man är hetero.

Jag skulle dock inte tveka en sekund inför att kyssa Brian Mays hand dock, men så är han ju Gud själv!

stationsvakt@gmail.com sa...

Andreas: "Det kan rycka lite i baguetten när Freddie Mercury flirtar med publiken, men så snart man ser John Deacons tajta shorts påminns man direkt om varför man är hetero."

Haha - bra sagt.

Anonym sa...

Homosexuallitet kan vara farlig sysselsättning!
Det måste bli ett slut på fjolleriet i gayvärlden!

stationsvakt@gmail.com sa...

max: Eller hur. De måste dra ner på't. ;-)

Anonym sa...

Jajjamensan Jonny. Beter man sig som kärringar blir man behandlad som kärringer. Har man Cornelius och eller Alexander som förebild blir det lattjo nästa gång några idioter försöker nåt.
Fan vad överraskade skitstövlarna skulle bli :-)

stationsvakt@gmail.com sa...

Max H: Cornelius är, by the way, ett rätt coolt namn, som många inte döps till längre.