torsdag, februari 08, 2007

Anna Nicole Smith är död



Jag läser just nu att Anna Nicole Smith har dött. Sorgligt. Jag vet inte varför jag tycker att det är det, för det dör ju massor av människor varje dag - och kändisar då och då. Det är sorgligt bara. De har varit snabbt framme och ändrat uppgifterna på Wikipedia.
svenska wikipedia lever hon - i skrivande stund - ännu en stund:
Anna Nicole Smith, f. Vickie Lynn Hogan, använde först namnet Vickie Smith (bl.a. som playmate), född 28 november 1967 i Mexia, Texas, USA, är en amerikansk fotomodell, skådespelerska, författare och sångerska.
---
Andra bloggar om: ,

10 kommentarer:

Anonym sa...

Svenska wikipedia är uppdaterad nu. Hon verkar verkligen ha levt ett stökigt och trasigt liv - hoppas att hon har kommit till något lugnt och fluffigt ställe nu.

Anonym sa...

Antingen blev hon mördad (stora pengar inblandade) eller så dog hon av jojbantning med piller i kombination med alkohol och andra droger.

Hursomhelst är det en varning för att leva The American Dream (observera: tre versaler) fullt ut.

schmut sa...

den tjejen har inte mått bra på länge så egentligen är det inte så förvånande. attans sorgligt dock.

stationsvakt@gmail.com sa...

anna: Ja det när nog fluffigt däruppe bland molnen.

bb: Gissning: Självmord. Inte riktigt medvetet och planerat, men kanske nåt åt det hållet, typ "Jag drar i mig lite extra, skitsamma hur det går".

Schmut: Jag tyckte det. Konstigt nog.

Anonym sa...

Sorgligt när någon dör utan att ha fått må bra. Mord? Droger? Medicin? Jag undrar vad det var för lugnande hon tog? (Jag har sett i min närhet hur farliga de kan vara - i de ordinerade doserna.)

Anonym sa...

Ja,det är sorgligt. Förfärligt. Man har ju läst så mkt om henne, t ex om sonen som dog och om en liten dotter. Att se Anna Nicoles TV-serie för några år sedan var kändes pinsamt; hon sluddrade ju nästan hela tiden.Det är säkert en kombination av olika piller och droger som orsakat hennes död. Precis som för sonen... Man kan väl inte med bästa vilja i världen påstå att hon tagit väl hand om sitt liv...
M v h Molly Ginger.

Anonym sa...

Ja nu är jag lessen. :-(

Ska nog skriva något själv om detta.

stationsvakt@gmail.com sa...

leob: Det gick ju nån slags realitysåpa om henne för några år sedan. Mitt intryck var att hon drog i sig allt hon kunde hitta.

Molly: Folk i de rikas och berömdas närhet vågar nog inte säga stopp. De är nog ofta gamar som gärna ser att karusellen snurrar fort.

berka: Gör det, jag och alla andra gör ju det. ;-) Skämt åsido. På nåt sätt känns det som om hin är värd en del postuma beklagelser. Det skrevs nog rätt mycket skit om henne när hon levde.

Anonym sa...

jag gillade Anna Nicole, såg hela serien med henne
det ÄR sorgligt
värst är att avundsjuka familjen nu uttalar sig om henne (bl a systern som hon inte träffat på 10 år - var med i Larry King) blä säger jag
hoppas att hon har det bra på ett moln med sin son & kanske mannen i rullstol som nu fått gåbara ben (om hon vill ha honom - finns nog fler att välja på där uppe typ LillJohn Kennedy)

lovisa.squarespace.com

stationsvakt@gmail.com sa...

lovisa: rullstolsmannen kanske är frisk och studsig uppe blnd molnen, och ger kennedy en match. :-)