fredag, september 21, 2007

Tänder på David Bowie

Andra bloggar om: , , ,
---
David Bowies tänder var ju, som alla vet, rejält långa under de tidiga åren. Långa, vassa och lite gula. 1980 gjorde han ett försök att fräscha upp dem, men lät dem sen förfalla. Egentligen borde han ha haft tandställning som ung, och låtit bli knarket och alla cigaretterna.

Inte förrns han blev tillsammans med supermodellen Iman i början av 90:talet skärpte han till sig. Umgänget med det snygga folket liksom krävde det. För min egen del tycker jag det kunde ha räckt med en blekning - de långa tänderna såg ju rätt tuffa ut. Här är en liten dokumentär om Bowies tänder:

8 kommentarer:

cassandra sa...

haha, gör det dokumentärer om folks tänder? :P
mysigt

stationsvakt@gmail.com sa...

cassandra: Man gör dokumentärer om allt. Krya på sig till mormor.

Anonym sa...

Jag trodde annars att det var nikotin och koks som slitit på Bowies tandgarnityr, han var ju storrökare av Gauloises på 60-70-talen och lär ha tappat några tänder också. Men efter 1990 hade han säkert råd med en uppfräschning...

stationsvakt@gmail.com sa...

magnus: Enligt dokumentären rökte han av bara satan.

Anonym sa...

Var det en dokumentär! Trodde det var reklamfilm för estetisk tandkirurgi ;-) Ronaldinha

stationsvakt@gmail.com sa...

Ronaldinha: Du har säkert rätt. Det var också ganska bowienördigt.

Anonym sa...

"Ingen röker lika snyggt på bio som Tony Leung" sa en kompis efter at ha sett "In The Mood For Love", stämmer nog med nyare filmer (den släpptes 2000) men så utspelas rullen också vid en tid när det var glamouröst att röka.

stationsvakt@gmail.com sa...

magnus: Det är sällan de snusar, de amerikanska stjärnorna.