En kvinna på mitt jobb kom dragandes med en märklig matlåda igår. Hon hade bakat in en falukorv. Inbakad falukorv?! Ja jag vet inte - gott såg det ju inte ut direkt. Fast det kanske var gott ändå - jag glömde att fråga.
---
Läs även andra bloggares åsikter om mat, korv, falukorv
12 kommentarer:
Milde tid! Blääärk!
:-) Molly Ginger.
Molly: Smakade antagligen bara falukorv - med bröd till.
Nej men fy fanken... det ser lika tråkigt ut som att fira kanelbullens dag... KANELBULLE!? När det finns saftiga och fina bakverk med massor av grädde och fyllning och marsipan och kräm och sylt och gelé och spritindränkthet och en hel jäkla massa annan gucka!!!
Det är GUCKAN som gör'et!!!
Allt utan gucka går bort!
Maria. jag kan hålla med dig där. Kanelbulle med mandelmassa i - det borde du prova.
Mandelmassa är väl det minsta man kan kräva av en kanelbulle... plus massor av äkta smööör!
Hit me with one brother!!!
maria: Tyvärr är jag inte kapabel till bakning själv, utan låter mig hellre bli bjuden när tillfälle ges.
Inbakad falukorv låter nästan som en variant av korv med bröd.
Ullah: jo, fast i så fall föredrar jag nog originalet.
Jag skulle vilja hävda att allt med falukorv i är bra mat, men det här ställer allt på ända.
lisa: Allt har en ända, men korven har två.
farlikorv äter man bäst rå i skogen men man ska tuggra föresikctigt eftersom annars skrämmrer man upp dom farlia korvvargarna
embryo: Då får man ropa på korvvaktaren.
Skicka en kommentar