onsdag, december 12, 2007

Inbakad falukorv

En kvinna på mitt jobb kom dragandes med en märklig matlåda igår. Hon hade bakat in en falukorv. Inbakad falukorv?! Ja jag vet inte - gott såg det ju inte ut direkt. Fast det kanske var gott ändå - jag glömde att fråga.


---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

12 kommentarer:

Anonym sa...

Milde tid! Blääärk!
:-) Molly Ginger.

stationsvakt@gmail.com sa...

Molly: Smakade antagligen bara falukorv - med bröd till.

Maria sa...

Nej men fy fanken... det ser lika tråkigt ut som att fira kanelbullens dag... KANELBULLE!? När det finns saftiga och fina bakverk med massor av grädde och fyllning och marsipan och kräm och sylt och gelé och spritindränkthet och en hel jäkla massa annan gucka!!!

Det är GUCKAN som gör'et!!!
Allt utan gucka går bort!

stationsvakt@gmail.com sa...

Maria. jag kan hålla med dig där. Kanelbulle med mandelmassa i - det borde du prova.

Maria sa...

Mandelmassa är väl det minsta man kan kräva av en kanelbulle... plus massor av äkta smööör!

Hit me with one brother!!!

stationsvakt@gmail.com sa...

maria: Tyvärr är jag inte kapabel till bakning själv, utan låter mig hellre bli bjuden när tillfälle ges.

Anonym sa...

Inbakad falukorv låter nästan som en variant av korv med bröd.

stationsvakt@gmail.com sa...

Ullah: jo, fast i så fall föredrar jag nog originalet.

lisa sa...

Jag skulle vilja hävda att allt med falukorv i är bra mat, men det här ställer allt på ända.

stationsvakt@gmail.com sa...

lisa: Allt har en ända, men korven har två.

Magnus Carlbring sa...

farlikorv äter man bäst rå i skogen men man ska tuggra föresikctigt eftersom annars skrämmrer man upp dom farlia korvvargarna

stationsvakt@gmail.com sa...

embryo: Då får man ropa på korvvaktaren.