fredag, december 14, 2007

Sextips till Reinfeldt

Jamen särskrivningar är ju bara vad man kan vänta sig i kvällstidningarna nu för tiden, tänkte jag, och trodde därför att hon verkligen gav Reinfeldt sextips.

expressenrubrik: Här är Linda Skugges sex tips till statsministern

Men det var inte sextips, utan just "sex tips". Det knasiga är att jag, precis som i fallet särskrivningar, inte alls tyckte att det kändes konstigt eller särskilt ovanligt att en kvällstidningskrönikör* skulle ge statsministern sextips. Det visar bara hur låg uppfattning jag har om kvällstidningarna. Okej, min egen nivå är också låg, men å andra sidan bloggar jag ju bara.

Men nu känner jag att jag måste leva upp till rubriken. Nå, Reinfeldt, om du läser detta så ska du göra som följer: Du ska skydda dig. Wikipedia ger några goda råd i frågan:

"Kondomer skyddar mot könssjukdomar vid fellatio, samt mot andra sjukdomar som smittar via slemhinnor (till exempel Hepatit). Vid cunnilingus används istället en slicklapp."

Ja, vanligt samlag ska ju räknas in där också, men det visste du säkert. Nu är du ju förresten gift, kom jag just på, och då gäller kanske inte ovanstående. Jag tror att vi stannar där - mer behövs inte vetas.

Jo, nu kom jag på en grej. Om du håller på med sån där S&M-sex, då kan det vara bra att ha ett så kallat stoppord. Det kan vara vad som helst (antar jag - har aldrig behövt ett), men jag föreslår "Stopp!",det är lätt att komma ihåg.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
---
*Linda är ju så mycket mer.

7 kommentarer:

Anonym sa...

:-) Efter att ha läst den krönikan har han nog ingen lust till sex... Det skulle ju vara S&M då och i så fall föreslår jag stoppordet "Höj skatten!", då förstår Filippa att något är fel!

MVH
http://christermagister.blogg.se/

Anonym sa...

Precis, svenska män lär ju vara usla i sängen om man får tro en internationell undersökning häromdan - det är också engelsmän och skottar - medan italienska älskare regerar. Det måste var dieten...Men Fredrik kanske skulle försöka med uppmaningen "Now slut, are you ready to CUM?" för att få fler kvinnor ur sängen och till arbetet.

stationsvakt@gmail.com sa...

christer/magnus: Det där det där med stoppordet känns lite besläktat med de romerska folktribunerna veto. Kanske borde stoppord införas i riksdagen..

Anonym sa...

Johnny: eller i senaten - filibustering (maratonpratande för att hejda att t ex ett lagförslag ska kunna antas) kan ju också vara en form av sadism.

stationsvakt@gmail.com sa...

magnus: Jag lyssnar på de (jobbiga) kapitlena om romerska senaten just nu som ljudbok - på engelska. Men jag antar att jag skulle ha lika svårt för hur senaten var uppbyggd om jag lyssnade på svenska.

Anonym sa...

Fast tanken på att Linda Skugga skulle ge Reinfledt sextips är rätt abstrakt, så ditt antagande säger nog mer om dig än om kvällstidningarna. :)

Fast det var kul.

stationsvakt@gmail.com sa...

mymlan: Allt jag skriver säger nåt om mig. Så är det säkert för dig med. Även det man skriver som inte är menat att säga något om en själv säger nog något.