måndag, februari 25, 2008

Typiskt

Ett par saker som bjuder till att brista ut i ett: Typiskt!

Jag använder mig inte längre av Twinglyfunktionen i samma grad som jag gjorde för några månader sedan. Jag antar att jag började känna mig smått horig, så jag drog ner på't. Inget fel på Twingly dock, men jag kände att jag måste Twingla med måtta.

Men jag Twingar fortfarande då och då, och ibland av särskilda skäl: jag vill ge ett mervärde. Ibland känner jag att det fattas något i en artikel, nåt som inte får plats, och då fyller jag gärna på. Så var det med Emmervetet. Men har det jag skrev Twinglats? Nix, inte i skrivande stund, trots att jag skrev det för flera dagar sedan. Typiskt!

Jag fick ju, som jag skrev, ta över en mobiltelefon. Jag är jäkligt nöjd me'n, men det finns en störande sak i sammanhanget: jag fick inte överta en sladd att stoppa in i datorn. Nå, jag tänker mig inte att jag ska ta några mästerverksbilder med den. Däremot vill jag göra en ljudsnutt att ha som ringsignal (om det går). Det vore tufft. Var kan jag köpa en sån sladd - begagnad och billig? Att jag inte fick med en sån känns: Typiskt!
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Teknikmagasinet brukar vara pålitligt. Annars finns det en butik i konserthuset, som brukar ha det mesta i sladdväg, vet dock inte säkert hur de är med mobiler.
God jakt
Christer H.

stationsvakt@gmail.com sa...

christer: tack. den i konserthuset handlade jag nåt på för tjugo år sedan. har för mig att de var fruktansvärt dyra.

Anonym sa...

Johnny: Det är ju inte en artikel som har twingly...i alla fall inte nu...

stationsvakt@gmail.com sa...

bengt: jorå, en twingling finns där.