torsdag, januari 29, 2009

Små sprickor i förmiddagsmyset

Jag tycker det är underhållning när noga regisserat tv-mys krackelerar lite grand. Malou von Sivers har några gäster i mys-soffan ("Efter tio" 09-01-29) och en av dem är Fredrik Virtanen. Meningen är att man ska prata om viktiga saker men att samtidigt behålla det där gosiga myset, och därför är det viktigt att alla håller med Malou. När då Virtanen ifrågasätter om ifall all sexhandel är trafficking och att filmen Lija4ever är en fantasifilm (eller nåt i den stilen), ja då blir Malou tvungen att slå näven i bordet. Jag tror detta utspelade sig runt elva halv tolv sådär. Lite kul med sprickor i fasaden.

Avsnittet är nog inte färdigkodat ännu, men det lär väl hamna här.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

Magnus sa...

Håller inte med honom om trafficking och så, men det är skönt när någon invänder öppet mitt i myset och faktiskt vågar driva en ståndpunkt som sticker av (alltså inte bara typ "titta vad häftig jag är som säger så här och så finurlig också"). Det är enormt mycket soff-tv/radio som bygger på en tyst överenskommelse att inte bryta puttrigheten, att man inte får stå för det man tycker mer än till en viss gräns. Och det blir kvävande.

Johnny sa...

Magnus: Som sagt, vad det än handlar om, så är det kul när små disharmonier uppstår.

John Eje Thelin sa...

All sexhandel ÄR ju inte trafficking, och att legalisera och reglera prostitution skulle göra trafficking svårare än det är idag. Det var fanimej första gången jag fått lite respekt för Virtanen, måste jag säga.

Johnny sa...

John: Honon vet man ju egentligen inte var man har. Men har har en rätt skön, relaxad stil på nåt vis.