onsdag, mars 25, 2009

Kan man rensa kontakter fint?

Det kryllar av "followers" och "vänner". Twitter, Bloggy, Facebook och allt möjligt man är med i är fyllda av dem. De flesta har man ingen alls relation till, eller vet ens vilka de är. För det mesta har det väl gått till så här: Man har gått med i något som många går med i. Alla blir "followers" och "vänner" med varandra huller om buller, och jag brukar funka som så att vill någon "följa mig så "addar" jag dem också.

Fan vad många citationstecken det blev. Nå, följden blir i alla fall att man sitter på högar av kontakter som man inte har nån egentlig kontakt med och som gör hela grejen otymplig. Så min fråga blir (jag brukar ju fråga saker här i bloggen eftersom jag nästan alltid får så bra svar): Kan man plocka bort människor/kontakter/följare och allt vad det heter utan att det syns? Alltså utan att de bortplockade får ett meddelande och känner sig ratade, typ.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

Terra sa...

Jag är ganska säker på att man tex på facebook INTE får något meddelande om någon raderat dig ur vännerlistan. För övrigt vet jag inte.

Johnny sa...

Terra: tack.

Peace in mind sa...

Rensa bara bort skiten, och lägg till mig i din bloggroll:)

Johnny sa...

Pim: Jaså ligger du inte där? Jag har inte kollat där på länge - har den mest för att man ska ha en. Där borde jag verkligen rensa, och lägga upp dig, naturligtvis. Det får bli när andan faller på.

Anonym sa...

"lägga upp dig"...
Låter misstänkt...
:-) Molly Ginger.

Johnny sa...

Molly: Bara om man har snuskig fantasi. ;-)